Det närmar sig!

Jaha, lördag idag ... det betyder att det bara är 5 dagar kvar tills jag ska operera min tennisarm - som jag längtat !!! Det enda "läskiga" är ju att jag får gipsa armen och ska gå med det i upp till 5 veckor. Läskigt mest bara för att man inte vet hur mycket man kommer kunna fixa själv efter det. Naturligtvis är det ju också högerarmen, och jag är högerhänt. 
 
Antar att ungdomarna kommer att få agera "påkläderskor" ett tag :) 
 
Tittar på konståknings-vm och önskar igen att jag kunde snöra på mig skridskorna och ge mig ut på isen ... undrar om jag kommer ihåg hur man gör? Är det som de säger att det är med att cykla, har man en gång lärt sig så kan man det? Jag vet inte ... kanske kan jag prova nästa vinter, vi får se ! 
 
Har bakat en tårtbotten och fixar middagen till i morgon, då maken fyller år. Tänkte att jag gör en gryta som bara är att värma, även om det bara är mina sävrisar som kommer i morgon på dagen så är det alltid ett stressmoment med middagen efter det men i år är jag förberedd :)
 
Jag har även gjort en "to-do-ist" med saker jag måste beta av innan operationen, som jag vet att jag vill ha gjort inom den närmsta framtiden. 
 
I kväll är det Earth Hour också, OCH så ska vi inte glömma bort att STÄLLA FRAM klocken en timma. Jag brukar fixa det innan jag går och lägger mig, så alla klockor visar "rätt" då man vaknar. Hur gör ni?