0

Ny challenge ... men va???

Läste precis att det kommit en ny challenge på nätet.
Ta armen bakom ryggen och runt midjan och nå din egen navel ... alltså... fattar inte HUR det går till ??? Helt galet! Det är dock kineserna som gör detta, och de är ju kända för att vara små, så jag ska kanske inte deppa ihop helt för att jag inte klarar det ? Spelar nog inte någon roll hur många shakes jag äter, jag lär aldrig klara av det - trots att jag ju dessutom är överrörlig ... Jag får nog vara glad över att jag når att klia mig mellan skulderbladen jag ... 
 
Kan du detta? 
 
 
 
0

20-års brunch

Hela förra veckan gick åt till att planera dottern F´s 20-års brunch med släkt o vänner. Helium inhandlades, matvaror, vi planerade och fixade så mycket vi bara kunde.
Tyvärr försvann solen just denna söndag, så vi fick vara inne, men det var helt ok.
 
Dottern var nöjd och vi andra var också nöjda. 
 
Här kommer lite bilder:
 
 
Så nu är hon "färdig-firad" !!! :) 
 
kramen
 
0

Men vad är det som händer i den här kvinnans liv?

Ja, det är en bra fråga. Har bara haft så fullt upp att jag inte hunnit blogga.
 
 
Var ju till Köpenhamn en sväng den 5-7 juni, och jäklar vilken rolig helg! Snacka om att man tankar energi i rätt personers närvaro! Jag har saknat det här, och nu har jag fått tillbaka de här människorna i mitt liv som alltid stöttat och peppat mig så mycket, och lärt mig allt jag kan om hemförsäljning Ja, de var mina distributörer och mentorer under den tiden. Sedan gick åren, vi fick olika uppgifter, kom ifrån varandra. men nu äntligen är vi på samma ställe igen! Ja, naturligtvis fick jag energi av de andra också, men det är helt klart något speciellt med oss.
 
På fredagskvällen gick vi på Wallmans salonger och bara det är ju en upplevelse! En superkväl!
 
Lördagen ägnades åt shopping och att sitta på Kajkanten nere i Nyhavn i solen - ahhhh, bara älskar Köpenhamn!
På kvällen var vi ut och åt och det blev många tokigheter och mycket skratt - precis vad man behöver emellanåt :) Och på söndagen begav vi oss hemåt igen.
 
Här kommer en liten bildkavalkad , och om ni tittar på sista bilden så tycker jag man kan SE hur bra jag mådde där nere, i mina ögon) :
 
 
 
 

Liknande inlägg