SKÄMS CHILLI!!!

Efter jul köpte vi oss en soffa med divan. Jag hade hittat "den" soffan på Chilli.se och vi var väldigt nöjda då vi fick hem den.
Så, för ett tag sedan kom det bestörta beskedet att Chilli gått i konkurs. Var mycket knorrande om det här hemma må jag säga, då det var en av mina absoluta favoriter.
Sedan kom då beskedet att Chilli köpts upp, men att de skulle ha total utförsälning under v 27. "Vi återkommer om datum längre fram"
Jag, som då älskar den här butiken och dess produkter pratade givetvis i hop mig med min kära "partner in crime"( dvs Shopping) väninnan E att NU måste vi hålla koll NÄR det blir och så måste vi åka dit och handla! Vi var väldigt upprymda över detta tillfälle, och jag höll koll på hemsidan varje dag.
Var med otrolig GLÄDJE som jag i måndags fann denna text på butikens hemsida: 

"INFORMATION ANGÅENDE BUTIKSUTFÖRSÄLJNINGEN:

1e juli och 2e juli
50% rabatt på allt som är kvar i butiken

3e juli och 4e juli
60% rabatt på allt som är kvar i butiken

5e juli och 6e juli
70% rabatt på allt som är kvar i butiken

7e juli och 8e juli
80% rabatt på allt som är kvar i butiken


VIKTIG INFORMATION:

Den absoluta majoriteten av det som finns kvar i butikerna är möbler (soffor, sängar, matbord, stolar, nattduksbord, utemöbler med mera), så glöm inte att säkra upp att ni kan transportera hem produkterna.

Det kommer inte gå att reservera produkter, lägga undan produkter för senare upphämtning eller få hemleverans, dvs varorna omhändertas av kunden efter att betalning erlagts."

WOW !!! Vi var så glada så vi smidde verkligen PLANER för den här dagen. Alltså: vi var inte ute efter något särskilt men insåg ju att vi skulle kunna göra FYND - och VEM vill vänta med risken att det tar slut? Nej, inte vi inte - vi bestämde att jag skulle hämta upp E kl 9.20 i morse

Sagt och gjort! Glada i hågen åkte vi iväg ...

Vi blev lite sena så vi var på Chillis parkering i Arninge kl 10.06 - alltså 6 min efter de öppnat, så vi var ju i god tid och skulle gott kunna göra fynd!

Men ... då vi kommer in genom dörrarna, där RASADE våra förhoppningar - ja ALLT grusades och glädje utbyttes mot först förvirring, sedan till irritation och till slut till riktig ILSKA ! Varför? Jo, se bilderna:

 
 
Ja, ni ser, första bilden var jag så upprörd att jag glömde fixa skärpa i bilden, men så här såg det ut - i hela butiken !?? Detta är vad Chilli kallar för "TOTAL UTFÖRSÄLNING"  och glöm inte texten ifrån hemsidan: "

 

"Den absoluta majoriteten av det som finns kvar i butikerna är möbler (soffor, sängar, matbord, stolar, nattduksbord, utemöbler med mera), så glöm inte att säkra upp att ni kan transportera hem produkterna"

VAR fanns DESSA ??? Det var ju liksom inte heller så att vi på något sätt var "sena" och hade "missat" hela partajet, utan vi var där, och alla som var där såg lika förvirrade ut?

Jag kan ju säga som så att : Det var TUR att vi inte hyrt (!) ett släp i hopp om att hitta oss en soffa!!! Då skulle jag blivit GALEN ! 

Mer galen, kanske ska tilläggas... Nej usch, vi är SÅÅÅ besvikna över denna dag, så ni anar inte !!! HUR kan man gå ut med så FALSKA FÖRHOPPNINGAR? 

Då JAG läste texten, tänkte jag: "Skit, de kanske bara har så stora möbler att vi inte får in sakerna i bilen..." men det behövde jag ju INTE vara orolig över ! 

Nej, SKÄMS CHILLI :( :( :( 

 

 

#1 - - Junitjej :

Fy så tråkigt!

Svar: Ja verkligen ! Vi var/är mkt besvikna måste jag säga
Jenny Höök

#2 - - Ida:

Nej fy f*n vad tråkigt!

Svar: Ja verkligen ! Vi var/är mkt besvikna måste jag säga
Jenny Höök

#3 - - Tanten:

Och i Jönköping öppnade de en affär i maj månad. Förra veckan stod det i tidningen att de hade gått i konkurs efter 1 månad så de stänger. Visste de inte hur dåligt det gick innan de öppnade ny affär. Ibland förstår man nada. Tur inte vi enkla knegare har så dålig koll på ekonomin.

Svar: ja man undrar ju hur de tänkte där?
Jenny Höök

#4 - - Linda:

Hej. Jag kan inte hjälp tycka synd om dom som rusar till konkurrs utförsäljning och väntar sig guld o gröna skogar. Det som finns kvar av värde får ju leverantörerna tillbaka så man kan betala ab em viss del av alla obetalda fakturor. Sen skulle ju inte hrla kedjan stänga utan blev ju uppköpt. Det förstår man ju att inte mkt skulle finnas till försäljning. Pinsamt o bli besviken när det handlar om konkurrs utförsäljning.

Svar: Du behöver inte tycka synd om någon ;)
Jenny Höök