Är det inte typiskt?

"Jag ringer tills jag får tag i dig" sa han till mig, ortopeden, den 20/5. Nice, tänkte jag, och la inte så mycket energi på det då.
Förra fredagskvällen ringde mamma. Vi pratade och under tiden var det någon som ringt på min mobil. Det var han, och han sa "Jag provar på ditt hemnr också" ... men där var det ju så klart upptaget. Han hade ringt 19.24 - en fredagskväll ? ...och ringde inte upp igen ... 
I måndags ringde jag till Ortopedmottagningen och fick prata med en väldigt avig sköterska... jag förklarade situationen och frågade om han gått på semester? och ja, det hade han ju . "Då har vi ett problem" sa jag, och tänkte väl att hon skulle vara lite tillmötesgående och lugna mig med ett "Vi löser det här" eller nåt...
Men nej, hon var väldigt avig. Jag sa att vi väl kunde boka in en tid med någon annan ortoped då, innan min sjukskrivning går ut (den 19/7) men hon sa att jag fick återkomma. "Men ring inte bara några dagar innan, utan ring någon vecka innan" Ehhh...ja, nu ringde jag 2 veckor innan? 
Hade det inte varit lättast att sga: "Du vi bokar in en tid om 2 v och om du inte behöver den så kan du boka av den" ??? Men nej, så fungerade det inte för den här sköterskan. 
Så jag återkommer i nästa vecka, och försöker få till en date med en ortoped. *hålltummarna*
kram kram