Trodde någon skämtade

...då jag hörde en reklam på radion som sa att det finns en datingsida för GIFTA. För dem som "saknar gnistan i sitt förhållande" och som enligt dessa skulle må bättre av att "skaffa sig en affär"... VA ??? ETT VÄLDIGT DÅLIGT SKÄMT ELLER VAD ??? 
 
Nej, ännu värre är: sidan finns - på riktigt!!! Hur kan det vara möjligt att man ens tänker så ? Om man nu fått sådan tristess i sitt förhållande har man, enligt mig, två val: antingen så jobbar man med sin relation och ser till att hitta gnistan igen, eller så avslutar man den på ett juste sätt och försöker göra "det bästa av situationen" för alla inblandade. 
 
Hur f-n kan man uppmana till OTROHET ??? Är det verkligen "lagligt" att göra så? Ger mig tusan på att den som står bakom den här sidan är en person utan skrupler, utan någon som helst moral i kroppen och som av någon anledning är så grymt avundsjuk på dem som faktiskt klarar av att hålla liv i sina förhållanden... eller så är han/hon helt enkelt bara en otrogen stor skit. 
 
En otrohet är ett väldigt stort svek, ja faktiskt det största sveket du kan göra mot en annan människa i mina ögon. Ett svek som sårar sååå djupt att det fatiskt skär ända in i själen. Man kan aldrig göra det ogjort och man kan aldrig "sudda ut" det. Det finns där, först som ett stort öppet blödande sår, och senare som ett ärr i själen och det krävs otroligt mycket för att man ska kunna gå vidare tillsammans med den som gjort detta mot en. 
 
Men om man aktivt sökt efter en affär - på en sida för gifta - ja då är det verkligen illa - mycket illa!!! Något sådant trodde jag inte skulle vara möjligt att lansera, men tydligen ... och det får mig att MÅ ILLA !!! 
 
FY F-N SÄGER JAG BARA !!!!!!!!!!!!!!!!