Solo-liv

Ungdomarna har dragit till Egypten för en vecka (åkte i torsdags) och mannen är på Gotland och jobbar. Kvar blev jag, de 3 hundarna och diva-katten. 
 
Jag njuter! Ja, faktiskt, jag njuter av ensamheten, av lugnet och av att "bara vara". Jag gör allt helt och hållet på MINA villkor. Det är naturligtvis inte så att jag misstrivs med mitt vanliga liv, men efter att ha jobbat hemifrån i så många år och van att ha väldigt mycket "egen tid" så ÄR det en omställning att börja jobba och ha mindre tid själv hemma. Jag älskar min familj! Tro absolut inget annat, men jag behöver det här, att få vara själv med mina egna tankar. :) 
 
Och vet ni: om jag t ex plockar undan på bänken i köket - ja då är det lika undanplockat en halv dag senare, för INGEN har varit här och lagt ifrån sig något just där! Underbaaar känsla!!! 
 
Jag städar, jag rensar, jag vilar, jag tittar på tv, jag slöar, jag facebookar, bloggar osv osv, och då jag ju äter shakes så behöver jag inte ens laga mat :) En riktigt "semester" även om det ju hade varit trevligare om även kroppen var med mig.Då jag vaknade i morse kunde jag nästan inte röra högerarmen Var länge sedan den gjorde så ont så där på morgonen... så idag har jag tagit det ännu lugnare . 
 
Ser fram emot måndagen då jag ska få sällskap till Ikea av bästa Eliza :) 
 
...men nu är det Gladiatorerna!