life goes on ...

Ursäkta min TYSTHET här !!! Har bara inte varit på humör. Arbetsträningen tog mycket ork och gav mycket  värk... I tisdags var jag till Ortopeden (äntligen!) Han har nu satt upp mig på op-listan, och jag har redan träffat narkosläkaren osv så allt är "klart" då det väl blir min tur. 
Han tyckte att det var väldigt märkligt att jag arbetstränade och sa: ja, antingen går du dit och arbetar med citodon i kroppen, eller så är du helt enkelt bara hemma de här sista dagarna (arb.träningen skulle ta slut den 31/1) och jag tycker det sistnämna är att föredra, så armen får vila.
Ringde upp min underbara Fkassa-kontakt och hon sa också att "då avbryter vi arb.träningen och så får ditt jobb vara att ta hand om dig och frsöka vila armen"
ringde husläkarmottagningen för att jag ju behvöer ett nytt läkarintyg och sköterskan sa att det där kan han göra på telefon, och han skulle ringa mig på sin telefontid, som var imorse kl 8-9. Klev upp, tog en kopp te för att få igång rösten, och 8.40 ringde han. Men ... han blev lite förvirrad över att vi avbrutit arb.träningen, och kan inte sjukskriva per telefon, så nu fick jag en tid den 4/2... *SUCK* OM hon satt upp mig på en tid hade detta varit fixat nu...nu gick en hel vecka åt pipsvängen ... jaja, bara att "gilla läget". Nu hopas jag att jag kan få en återbudstid till op så att det händer något SNART!!! 
 
I fredags var det min lillebrors Disputation. Han disputerade i Ekonomisk Historia och har skrivit avhandlingen "Att elda för kråkorna - hushållens energianvändning inom bostadssektorn i Sverige 1913-2008" Jag och dottern F åkte bil upp med all mat i bilen (jag hade ju fått äran att fixa festen) i torsdags. Det är Lååångt till Umeå ... men vi kom upp i af. Checkade in oss på Comfort Hotell winn, som var ett superfint hotell mitt i stan. (rekommenderas)
 
Själva disputationen började på fredagen kl 10.15. Stackars min lilla lillebror (han är yngst av mina 5 bröder) satt där och blev "grillad" rejält av Opponenten. Kl 12 hade även betygsnämnden fått ställa sina frågor och det var dags för lunch.
Kl 13 samlades vi igen och betygsnämnden gratulerade till titeln Filisofie Doktor M Levin :) :) :) 
 
...och så blev det tårta ! 
 
Efter detta åkte vi till hotellet och bytte om och sedan vidare hem till lillebror och började förbereda uppläggningen av maten. Och sedan begav vi oss till festlokalen som var en lokal inne i Umeå Universitet.
 
Först var det mingel med snittar:
 
 
 
och sedan blev det buffe och till slut Oreobakelse till kaffet:
 
Vi fick MASSOR av beröm, även av veganerna (!) och många undrade om det var det här vi gjorde proffessionellt. Synd att det är så långt till Umeå för där skulle man kunna vara "festfixare" till alla som disputerar :) 
 
Lite mer bilder:
 
 
 
 
Kvällen blev i af superlyckad och jag är sååå stolt över lillebror ! <3
 
Dagen efter var det dags för hemfärd och vi stannade även på fika hos brevvännerna M och M i Husum. Mycket trevlig stund, men det blev en dryyyg resa hem... Vi hade varit på resande fot i nästan 12 timmar då vi äntligen kom hem igen .
 
Ja, en minnesvärd helg !