Giving people

Någon månad innan påsken 2014 fick jag höra talas om "Giving people". Tror att jag hörde det på radion först och sedan sökte på nätet. Och jag anmälde mig direkt som "givare"... sedan gick tiden och jag hörde inget mer om det...Men, härom dagen kom det ett mail: "Vi har en familj i ditt närområde som behöver hjälp"
 
Givetvis vill jag vara med och hjälpa. En sak som jag fastnade för då det gällde Giving people är att man INTE ger några pengar, utan man ger den som behöver hjälp det som de verkligen behöver, tex mat.
 
Och nu var det alltså MIN tur att få vara med och bidra! :) 
Tänkte lite på hur jag skulle kunna bidra. De behöver mat, hygienatiklar och toapapper. Så jag tog kontakt med familijen och frågade om de skulle vara behjälpta av en "Coop Matkasse". Alltså, jag fick ett så fint mail tillbaka och riktigt kände hur tacksamma de var över att jag ville hjälpa. 
 
Så nu har de en matkasse att hämta ut den 3/2 i sin lokala butik, med 4 middagar för 4 personer (de är 2 vuxna + en tös på 3 år) Jag tänkte att det kanske räcker till några matlådor också, då jag hört av andra att man får rätt mycket mat i dessa påsar. 
 
Vill du veta mer? Kanske du också kan bidra med något? Gå in på http://www.givingpeople.se/ och läs mer/anmäl ditt intresse ! (ja även du som behöver hjälp är ju välkommen till deras hemsida så klart!)
 
tjing tjing!