0

Solo-liv

Ungdomarna har dragit till Egypten för en vecka (åkte i torsdags) och mannen är på Gotland och jobbar. Kvar blev jag, de 3 hundarna och diva-katten. 
 
Jag njuter! Ja, faktiskt, jag njuter av ensamheten, av lugnet och av att "bara vara". Jag gör allt helt och hållet på MINA villkor. Det är naturligtvis inte så att jag misstrivs med mitt vanliga liv, men efter att ha jobbat hemifrån i så många år och van att ha väldigt mycket "egen tid" så ÄR det en omställning att börja jobba och ha mindre tid själv hemma. Jag älskar min familj! Tro absolut inget annat, men jag behöver det här, att få vara själv med mina egna tankar. :) 
 
Och vet ni: om jag t ex plockar undan på bänken i köket - ja då är det lika undanplockat en halv dag senare, för INGEN har varit här och lagt ifrån sig något just där! Underbaaar känsla!!! 
 
Jag städar, jag rensar, jag vilar, jag tittar på tv, jag slöar, jag facebookar, bloggar osv osv, och då jag ju äter shakes så behöver jag inte ens laga mat :) En riktigt "semester" även om det ju hade varit trevligare om även kroppen var med mig.Då jag vaknade i morse kunde jag nästan inte röra högerarmen Var länge sedan den gjorde så ont så där på morgonen... så idag har jag tagit det ännu lugnare . 
 
Ser fram emot måndagen då jag ska få sällskap till Ikea av bästa Eliza :) 
 
...men nu är det Gladiatorerna! 
0

Trodde någon skämtade

...då jag hörde en reklam på radion som sa att det finns en datingsida för GIFTA. För dem som "saknar gnistan i sitt förhållande" och som enligt dessa skulle må bättre av att "skaffa sig en affär"... VA ??? ETT VÄLDIGT DÅLIGT SKÄMT ELLER VAD ??? 
 
Nej, ännu värre är: sidan finns - på riktigt!!! Hur kan det vara möjligt att man ens tänker så ? Om man nu fått sådan tristess i sitt förhållande har man, enligt mig, två val: antingen så jobbar man med sin relation och ser till att hitta gnistan igen, eller så avslutar man den på ett juste sätt och försöker göra "det bästa av situationen" för alla inblandade. 
 
Hur f-n kan man uppmana till OTROHET ??? Är det verkligen "lagligt" att göra så? Ger mig tusan på att den som står bakom den här sidan är en person utan skrupler, utan någon som helst moral i kroppen och som av någon anledning är så grymt avundsjuk på dem som faktiskt klarar av att hålla liv i sina förhållanden... eller så är han/hon helt enkelt bara en otrogen stor skit. 
 
En otrohet är ett väldigt stort svek, ja faktiskt det största sveket du kan göra mot en annan människa i mina ögon. Ett svek som sårar sååå djupt att det fatiskt skär ända in i själen. Man kan aldrig göra det ogjort och man kan aldrig "sudda ut" det. Det finns där, först som ett stort öppet blödande sår, och senare som ett ärr i själen och det krävs otroligt mycket för att man ska kunna gå vidare tillsammans med den som gjort detta mot en. 
 
Men om man aktivt sökt efter en affär - på en sida för gifta - ja då är det verkligen illa - mycket illa!!! Något sådant trodde jag inte skulle vara möjligt att lansera, men tydligen ... och det får mig att MÅ ILLA !!! 
 
FY F-N SÄGER JAG BARA !!!!!!!!!!!!!!!!
0

Giving people

Någon månad innan påsken 2014 fick jag höra talas om "Giving people". Tror att jag hörde det på radion först och sedan sökte på nätet. Och jag anmälde mig direkt som "givare"... sedan gick tiden och jag hörde inget mer om det...Men, härom dagen kom det ett mail: "Vi har en familj i ditt närområde som behöver hjälp"
 
Givetvis vill jag vara med och hjälpa. En sak som jag fastnade för då det gällde Giving people är att man INTE ger några pengar, utan man ger den som behöver hjälp det som de verkligen behöver, tex mat.
 
Och nu var det alltså MIN tur att få vara med och bidra! :) 
Tänkte lite på hur jag skulle kunna bidra. De behöver mat, hygienatiklar och toapapper. Så jag tog kontakt med familijen och frågade om de skulle vara behjälpta av en "Coop Matkasse". Alltså, jag fick ett så fint mail tillbaka och riktigt kände hur tacksamma de var över att jag ville hjälpa. 
 
Så nu har de en matkasse att hämta ut den 3/2 i sin lokala butik, med 4 middagar för 4 personer (de är 2 vuxna + en tös på 3 år) Jag tänkte att det kanske räcker till några matlådor också, då jag hört av andra att man får rätt mycket mat i dessa påsar. 
 
Vill du veta mer? Kanske du också kan bidra med något? Gå in på http://www.givingpeople.se/ och läs mer/anmäl ditt intresse ! (ja även du som behöver hjälp är ju välkommen till deras hemsida så klart!)
 
tjing tjing!

Liknande inlägg