1

Nu har jag agerat givare igen...

Ja, nu var det dags för mitt andra uppdrag som givare för Giving People. Nu var det en ensamstående mamma med 3 barn som behövde hjälp med mat, disk o tvättmedel, toapapper, strumpor och kalsonger till de små. 
 
Och då jag vet att Eliza också vill hjälpa andra på vår jord, så involverade jag henne. Så vi har shoppat och åkte tillsammans iväg för att överlämna kassarna: 
 
 
Så nu hoppas vi att de ska få det lite lättare ekonomiskt den här månaden.
 
Det som är bra med just Giving people tycker jag är att man ger det man kan ge, och det är "roligare" att få ge direkt, istället för att tex skänka pengar. 
 
så nu lutar jag mig tillbaka i soffan, nöjd med dagens goda gärning!
 
kram
 
0

Djurpark?

Hm ... ni kommer ihåg det där jag skrev om kära Stella ... att jag nu gjort det "rymningssäkert" upp mot skogen ... jojo... kan ju bara meddela att vid sista nattpinken så var hon totalt bortblåst !!! Va??? HUR gick det till ??? Ja, jag vet ju nu i af att hon INTE tog sig ut på den sidan av tomten ... *SUCK*
 
Det bästa är att hon inte försvinner särskilt långt, oftast står hon utanför grinden och vill in ... men den här gången var hon hos grannen och nosade runt ... *grrr*
 
Men igår hittade jag ett billigt "Viltstängsel" - fanns i två storlekar: 2 m högt och 1 m högt, och i beskrivningen stog det bl a "...lämpligt för djurparker ... " Alltså ... 2 m är inte särskilt snyggt att sätta runt tomten, och det är ju inte det att hon tar sig över som är problemet, utan mer att hon tar sig igenom eller under ... så jag beställde det som är 1m. Sedan blir det ju underliggare och överliggare osv så det kommer nog att sluta på ca 1,30-1.40 högt. 
 
Kära Eliza kom med en finfin idé : "Jamen då kan du ta inträde av alla som vill besöka din djurkpark, fin extrainkomst!" Ja, är man entrepenör så är man ;) 
 
kram
0

Mor- och dotterdag

Sportlov!!! Första gången som endast EN i familjen har sportlov :) 
Så jag och dottern A bestämde oss för att åka till Thuns. 
 
 
 
Dottern körde så mamman fick snällt sitta på passagerarsidan...
 
 
Men vi kom fram i af :)
 
 
Vagnstället stod och väntade, och nu har de fått svarta "kundvagnar" också  - väldig "O-Thunskt", man SKA ha en sådan där ställning på hjul med två korgar - så det så! 
 
 
 
Finns så himla mycket att man blir alldeles snurrig ... 
 
 
Dottern provade lite jeans ... 
 
Då vi löst ut oss åkte vi och handlade lite till dottern A och hennes pojkvän, så de har lite mat i kylen :)
 
Var i af en bra dag!!! 
 
kramen
 
 
 
 
 
 
 

Liknande inlägg