0

Jaha, så var julen över ...

och nu väntar man på det nya året. 
 
En summering av 2015 är väldigt lätt att göra:  2 operationer och långtissjukskriven ... :( 
 
Den här andra operationen har förvisso gjort att jag ibland kan räta ut min högerarm, men värken är fortfarande där och i morogn måste jag ringa tillbaka till Aleris i Täby för att försöka få en tid hos ortopeden. (sjukskrivningen går ut på nyårsnatten) 
Att boka återbesök gör man liksom inte längre, utan man får själv höra av sig och göra det, om man fortfarande har besvär... många jag pratat med tycker att det här är konstigt, men så bara ÄR det...
 
Julen passerade och på julafton hade vi mina föräldrar och 2 av mina bröder här. Så totalt blev vi 10 st, alldeles lagom. 
 
I går var vi till Täby Centrum för att kika på rean och det blev en bra dag med mina ungdomar :) 
 
Och idag bara slappar vi ... många filmer på tv ... :) 
 
God Fortsättning!
 
 
0

Vegan?

Många undrar varför jag gör så mycket mjölkfritt här hemma. Har jag gått och blivit vegan? Jo, så måste det nog vara ... eller NEJ - Jag ÄLSKAR KÖTT! 
Ja, så är det - jag är en köttätare och tycker det är gott med kött (helst närproducerat, och i af svenskt)
 
Men: Svärsonen D äter en medicin som gör att han inte ska äta mjölkproduter, och det är endast därför. Tänker att det är lite trist för honom till jul, om inte han också kan få lite smarrigt julgodis, och därför hittar jag/vi nya produkter hela tiden som funkar lika bra som mejeriprodukterna.
 
Så nu vet ni! 
 
kramen
0

Det värmer i hjärtat...

I går hade jag en fikadejt med bästa Eliza, på fiket där både min dotter F och hennes dotter C jobbar. På vägen dit passerar man Systembolaget och utanför Systemet sitter det en kvinna och tigger. Hon är "stationerad" där och jag brukar hejja på henne då jag går förbi. 
 
Den här dagen kunde jag inte hejja. Den här dagen såg hon mig inte. Men hon satt där, fullt upptagen i ett samtal med en annan kvinna, en förbipasserande som satt sig på huk och faktiskt pratade med henne. De skrattade och de orden jag hann uppfatta ifrån samtalet var att den kvinnan som satt sig ner sa: "Men vad härligt att höra!" och så skrattade dem tillsammans. 
 
Sådana här tillfällen gör att jag känner hopp för mänskligheten. Det finns snälla människor, det finns folk som faktiskt bryr sig om - inte bara sitt eget folk, utan även dem som kommit långväga och fått lov att sätta sig utanför en affär med en mugg framför sig. Som inte bryr sig om vad "andra" säger, tycker och tänker.
 
Ja, det värmde i hjärtat må jag säga! 
 
tjing tjing!
 
 
 
 
 

Liknande inlägg