2-veckors check

Ja, i onsdags var jag tillbaka till ortopeden på "sårcheck". Då jag satt där i väntrummet så kom sköterskorna ut några gånger, tittade sig omkring, och gick in igen. Till slut var det en av dem som sa: "Är det du som är Jenny?" Det visade sig att då det handlade om en tennisarmbåge var de inställda på helgips och armbågsskena - och där satt jag, med mitt "lilla" gips :) De var också två pgr av att de trodde att de behövde vara det då de tog bort gipset :) 
Hur som helst gick vi in i ett rum där jag fic sätta mig på en stol med armen på ett bord, och så började hon klippa ...
Såret ser jättebra ut! Svullet, lite gulgrönt, och tråden har ännu inte försvunnit riktigt så den syns lite än, men torrt och fint! 
 
Sedan kom ortopeden och berättade att han ännu en gång pratat med han som tagit fram den här metoden (måste be han att skriva upp namnet nästa gång för jag glömmer det hela tiden) och de hade kommit överrens om att jag inte ska ha något gips eller bandage !!! Så nu blev det så här:
 
Men: Jag får fortfarande inte använda armen...vilket blir mycket "svårare" nu då man inte har något som liksom "hindrar" en ... Men men, jag får verkligen försöka, och: Det GÖR ONT så det går inte att göra så mycket i af. 
 
Nu ska jag även få börja med sjukgymnastik, det är viktigt nu att röra handen så inte senan växer fast där inne ...
 
Återbesök den 29/4 igen! 
 
kramen