0

Det bara gååår iiinteeee!!!

Vad är det för fel på mig ??? Varför kan jag inte bara ta tag i mig själv (som jag ju brukar vara så duktig på) och göra om och göra rätt? Ingen aaaniiing ..? 
Det börjar bra, men sedan spårar det ut ju längre fram på dagen det går ..? 
 
HATAR MIG SJÄLV JUST NU !!!
 
BLÄ!
0

Hur gammal är jag ???

Hade lite extra tid innan Eliza och jag skulle ses vid bion. Hämtade ut biljetterna i Biomaten, och sedan traskade jag upp till H&M: Hade glömt min halsduk hemma och det är ju inte SÅ varmt på kvällen så jag tänkte att det kunde vara en bra investering. 
 
Och då jag står där och väljer så kommer en ung (25?) kille fram och säger på Engelska: "Ursäkta mig, jag ska köpa en present till en dam, vilken tycker du skulle passa en som är 55-60 år?" 
 
Alltså??? VA´??? Ser jag ut som att jag är 55-60 år??? 
 
Nej, jag väljer att se det som så att jag var den enda som stod där och därför frågade han mig ;) ;) ;)
 
Sedan ilade jag ner till bion...
 
Sjalen jag köpte funkade även som mitella till den trötta armen :)
 
 
 
0

Ingentig?

Hur definierar du "att göra ingenting"? Jag tror att tolkningen av detta kan ha ett väldigt brett spektra, beroende på vem man frågar.
För mig, just nu är det att sitta på röven, i soffan, framför tv´n med armen på ryggstödet...men: då tittar jag ju på tv, skriver på datorn (facebook) ... men HUR gör man ingenting?
 
Nej, nu ska jag inte snurra in mig/er mer i detta...
 
I gårkväll svullnade min arm,hand och fingrar upp. Fingrarna var som prinskorvar och i natt har det känts som de skulle spricka??? Men under förmiddagen idag gick det ner till "normal svullnad". Så jag har ägnat dagen till att inte göra någonting ...
 
Ska till sjukgymnasten på tisdag och tänkte att jag ju kan fråga henne om det är normalt...
 
tjing tjing

Liknande inlägg