Okej då ... <3

Tog bort det tidigare gnäll- inlägget då mina ungar inte tyckte det var så kul att läsa det ;) Och jag älskar dem ju - alla 3 -var bara precis så där jag kände just då *sorry* Även en mamma måste väl få bli tokig ibland? 
 
Hur som helst så gick de ut med hundarna efter de kommit hem ifrån träningen, så jag antar att de är förlåtna *smile* Och nu var det Stella som närmade sig Stina och inte tvärt om, som det varit hela dagen. 
 
I dag har vi bara haft EN incident och det var då dottern F satt vid matbordet, mamma Kajsa satt där (alltid med en tass på ens fot) och lilla Stina kom fram - WRRROOOAAAARRRR!!! Vilket LIV det blev !?! Tror att Kajsa trodde att F hade mat kvar på tallriken och den skulle då INTE Stina få! 
 
Sasha (katten) verkar ha packat kappsäcken och dragit härifrån. Vi får väl se när hon slutar sura och kommer hem igen ... *hjärtat* 
 
Stina vill gärna "äga" saker som hon plockar upp... spelar ingen roll om det är en pappersbit, en plastkona, eller vad det än är. Hon morrar och visar gärna tänderna...(för en pappersbit !?!) Så vi har slutat bråka med henne och kör "byteshandel" med godis, och den går hon på varje gång. Hon är också väldigt pigg på att hoppa upp i soffan, och faktiskt så får hon göra det - man får liksom Välja vilka fighter som är värda att ta så här i början. Men hon verkar smälta in mer och mer i flocken, och bara det att hon hellre är inne med oss, än ute på tomten själv är ju ett väldigt stort framsteg !!! (känner mig lite stolt att det gick så fort, faktiskt) 
 
kramen