Galet eller vad?

Svärsonen gick ju ut gymnasiet i våras (precis som dottern) och anmälde sig till Arbetsförmedlingen som arbetssökande. Efter tre månader skulle de hjälpa honom med någon form av sysselsättning som praktikplats eller utbildning... sure! Nu har de där tre månaderna gått och han gick dit igår.
 
Men ... då var det så att under 2 dagar i somras hoppade han in och "jobbade" på ortens 4H-gård - och detta gör att den här 3-månadersperioden flyttas fram och gäller ifrån efter dessa dagar ??? Alltså: Han hade inget fast jobb, inte ens ett vik, utan hoppade bara in och jobbade några timmar då de behövde folk, för att få lite "fickpengar", och då räknar de det som att han haft JOBB och började sin arbetslöshet dagen efter detta???
 
Det hade alltså varit BÄTTRE ATT INTE JOBBA något, och hade vi vetat detta - ja, då hade han givetvis avstått dessa pengar. 
 
Helt sjukt - tycker jag! Vad tycker ni?
 
kramen
#1 - - Linda:

Det är skrämmande hur det fungerar 😈

Haha förlåt men det är skönt att det är fler än jag som har det så 😉 nä usch jag själv kan bli riktigt trött på mig själv ibland. Illa när man själv tycker att man är jobbig.
Kram