Fortsatt sjukskrivning

Ja, till den 12:e men har en tid den 14:e igen, OM inte den cortisonspruta som jag fick idag hjälper ... Vi får väl se... Just nu bara spränger det i armen. Jag får inte på mig armbågsskyddet utan tog en gammal benvärmare och drog på armen, så håller den sig varm i af. 
 
Dr förklarade att det är lite bedövningsmedel i de där sprutorna, och det är när det går ur som det börjar göra ont, och kan göra ont i 3-4 dagar, och att jag ska ta det väldigt lugnt... sedan får vi hoppas att det blir bra. 
 
Börjar helt ärligt tappa hoppet ... är psykiskt påfrestande att bara gå hemma och inte kunna göra särskilt mycket. Det "är ju inte jag" liksom, att inte göra någonting ... 
 
Jaja, slutgnällt nu!
 
kramen
#1 - - Linda:

Usch, hoppas att du mår bättre nu!

#2 - - Nett:

Ajaj, hoppas att det skall bli bättre. Så jobbigt att det har gått med det så länge. Själv har jag börjat att få väldigt ont i höfter / svankryggen. Men ahh, vet inte om det är för att jag rör mig för lite eller behöver mer vila. Nåja det går väl över hoppas jag.

Huset ligger utanför stan, kommer att ha 2.2 mil från jobb och huset, det känns helt rätt. Gillar små samhällen och bor gärna utanför stan. Sonen tyckte detsamma så då är det bara att slå till.

Kram

#3 - - AFA Försäkring:

Hej!

Jag jobbar med uppsökande kundtjänst för AFA Försäkring och såg att du skriver att du är sjukskriven.

Du kan ha rätt till ersättning från oss om du jobbar på en arbetsplats som har kollektivavtal (och 90% av alla anställda i Sverige täcks av kollektivavtal).

Här kan du läsa mer om vår sjukförsäkring: www.afaforsakring.se/sjukforsakring

Ring oss på 0771-88 00 99 mellan 8-17 på vardagar så kan vi hjälpa dig vidare.
Du kan även kontakta oss via Facebook - https://www.facebook.com/afaforsakring

Vill du veta mer om uppsökande kundtjänst och hur vi hittade dig kan du läsa det här:
www.afaforsakring.se/uppsokande_kundtjanst

Vänliga hälsningar
Pernilla
AFA Försäkring

Svar: Men du, det har du rätt i! Jag ska kolla upp. (hade helt glömt bort detta)
Jenny Höök