0

Stina måste hitta ett nytt hem - snarast!

Ja, nu har vi kommit till den gränsen att jag MÅSTE bli av med Stina. Hon är ju hur go som helst och har massor av energi, men det som gör det här så tydligt är att min älskade Stella är deprimerad !!! :( Hon tycker inte alls om att så fort hon vill bli kliad av mig så trängs hon bort av sin helsyster, hon vill ha sin matte " i fred " inte dela henne med ett äckligt (enl. henne alltså) kullsyskon ...
 
och då det är så tydligt så känner jag att vi MÅSTE lösa situationen - snarast !!! Jag kan liksom inte låta det gå ut över min familj/flock... hur mycket jag än vill att det ska gå bra. 
 
men självklart kommer jag inte kasta Stina på någon , det är inte likt mig heller, så nu har jag lagt ut en ny annons på Blocket och har 2 intresserade familjer som ska komma hit och hälsa på i helgen. Så får vi se sedan, vad som händer.
 
kram kram
 
Systrarna Stella och Stina <3
1

Onsdag = vilodag!

Ja, idag arbetstränar jag inte, utan onsdagar är jag hemma och vilar. 
 
Stina hade ju besök igår, och vilken underbaaar människa! Nu ska vi åka till gården på "Studiebesök" med Stina i helgen så får vi se hur det går :) (vi får hoppas att hon uppför sig) Stella blir deppigare och deppigare så det vore bra om det blir så att Stina nu flyttar. 
 
Har sovit lite för lite i natt så jag är superslö... så en vilodag är ju helt på sin plats :)
0

Arbetsträningen är i gång

Ja sedan förra veckan arbetstränar jag 4 dgr i veckan, 2 timmar/gång och det är roligt, men aj så ont jag får emellanåt. Det är ju inte så lätt att hejda sig, även om man försöker tänka till innan... men är man van att vara en Duracell-människa så är det inte så lätt att bara slå ner på tempot...
 
Sitter nu och väntar på en tjej som ska komma och titta på Stina. Hon låter bara "för bra för att vara sann" så jag vågar nästan inte tänka tanken att hon kan bli Stinas nya ägare. Vad det är som gör henne så bra? Jo: 
1. hon har jobbat på djurkliniken, och jag har fått goda referenser på henne därifrån
2. ca 70 får, ett gäng getter, hästar, höns, kaniner ... och katter (är väl det som kan vara ett "problem", men det går att lösa - lovar)
3. Hon jobbar så att hon kan ta med sig Stina
4. Bor själv , förutom djuren då
5. Vill gå kurs i vallning och använda Stina till det
6. Bor inte allt för långt bort (på andra sidan Norrtälje bara)
7. Jäkligt trevlig
 
...ja, förstår ni vad jag menar ??? 
Så nu håller vi tummar och tassar här för att det ska "klicka" mellan dem :)
 
återkommer!

Liknande inlägg