ThermaCare

Jag har fått förtroendet att buzza värmeplåstret ThermaCare. Att vara buzzador betyder att man blir uttagen till olika produkttester, och man provar produkten själv samtdigit som ens vänner får vara med att prova. Om du vill veta mer så gå in på buzzador.com och läs/anmäl dig du också! 
 
Och den här gången var det då värmeplåstret ThermaCare. Då de finns i två storlekar (ett för nacke och ett för ländrygg) så valde jag dem som är för nacken. 
 
Plåstret innehåller inga mediciner, vilket är bra för mig som är allergisk mot en massa ämnen, och det blir varmt då det kommer i kontakt med syre.
 
Första plåstret som jag provade blev det KAOS med...den lilla fästytan tål inte att man flyttar runt den så det fäste inte alls till slut, och det var svårt att sätta dit det själv. Till slut blev jag så arg för att det bara lossnade och tog av det och lindade det runt min tennisarmbåge istället (och fäste det med kirurgtejp) Det var skönt!
 
Andra gången jag skulle prova så bad jag maken om hjälp och då satt det mycket bättre. :) 
 
Det står något om att om plåstret börjar bli för varmt så ska man ta av sig det, då det kan bli värmeskador av det, men det måste jag säga är en överdrift, i af på de jag provat. Det blir lite ljummet, och är en väldigt skön vämre för den onda nacken.
 
Mitt betyg blir 4 av 5 Höökar ;) 
 
kram kram