SENIORBIO!

Jag och vännen M hade ju bestämt att vi skulle gå på bio och se filmen "Min så kallade Pappa", men fick inte till någon kväll då den gick på bion. Men så härom dagen så fick jag syn på att de skulle visa den igen, som "Seniorbio" kl 10.00 och 13.00, och att den då bara kostade 60 kr.
 
Jag arbetstränar ju 10-12, och sedan var jag iväg med en Tupperwareleverans till en av mina gäster, och sedan åkte jag helt sonika ner till bion. 
 
...man kan ju säga som så att om man vill känna sig UNG så gör man det då man går på Seniorbio ;) Salongen var halvfylld, och medelåldern var säkert närmre 75 än 65 :) Det prasslades i godispåsar, någon äldre dam tyckte att de borde ha köpt biljetter längre ner för hon såg ju så dåligt, och då väninnan sa att de säkert kunde sätta sig längre fram, blev hon avsnäst av tant Olga, som påminde henne om att "Platserna är ju NUMRERADE!!!"
 
Själv bokade jag en "hångelplats" till mig själv, det vill säga längst bak :) 
 
Filmen var jättebra. Ni vet så där mysig att man liksom inte vill att den ska ta slut... kände mig riktigt UPPSPELT då jag gick därifrån, och är SÅ GLAD  att jag verkligen åkte!!!
 
Och det var nog bra att jag åkte dit och "vilade" armen en stund innan jag kom hem, för nu värken den igen ... när ska det få ett slut ??? (tror jag blir GALEN snart - på riktigt!!!)
 
kramen