Träningen

Ja, den här veckan har jag lyckats ta mig i kragen och tränat. Jag har helt enkelt sprungit istället för att gå med hundarna. Intervallerna har blivit längre och längre, men idag kände jag att min kropp var trött...så jag tog en kortare runda och med lägre tempo. Vill ju inte att jag ska "gå sönder" nu då jag äntligen kommit igång igen, och det är viktigt att lyssna på kroppen i sådana här lägen.
 
Har nu jobbat till 19.15 varje f***ing dag den här veckan, och är äntligen ledig i morgon. Men då  bär det av till stora staden för att se premiären av musikalen "häxorna i Eastwick" som dottern F´s klass sätter upp som "slutarbete". Ska bli spännande! Jag kommer att gå även på måndag och onsdag :)
 
Då jag kom hem hade Stella lyckats smita ut (vi måste verkligen fixa staketet i år) så maken tog moppen och åkte runt och letade, och jag gick runt här hemma och ropade. Och efter en liten stund kom hon ifrån skogen bakom oss.
 
Jag ska kolla runt lite efter ett par nya löparskor. De jag har nu är mer "promenad/gympasko"Har ju 10% på Team Sportia då de är våra grannar på jobbet, så jag ska börja med att se vad de har. Några tips? 
 
kramen
 
#1 - - monika:

Hitta du nå bra dojjor ? Jag har köpt Asics i år och dom är helt underbara !
Förresten, din blogg är helt randig, går nästan inte att läsa vad som står, vad kan det bero på??
kram monika

Svar: Konstigt, kan inte se några ränder??? :( Har det försvunnit nu , eller är det kvar?
Jenny Höök