Buzzador

Jamen visst ja, jag är ju med och buzzar en kycklingfilé, och höll nästan på att glömma att skriva om den! (tack Fnulan för att du påminde mig med ditt inlägg om reklam i bloggar *haha*) 
 
Jag är ju en Buzzador, och då får man tillfälle att prova lite produkter, i gengäld att man pratar/skriver ett eller flera omdömen om dem. 
 
Den här gången var det Dafgårds Friday Night Chicken BBQ, Sweet Chili eller Sour Cream. Jag, dottern F och svärsonen D valde BBQ-varianten och fixade lite klyftpotatis och sås till: 
 
 
Var väldigt enkelt, man bara hällde ut innehållet på en ugnsfast form:
 
 
Och sedan skjuts in i ugnen:
 
 
Klart för servering:
 
 
Betyget då? Jo, vi tyckte alla tre att det var väldligt gott. Jag äter ju väldigt sällan skinnet på kyckling (ni vet väl att HÄLFTEN av kycklingens fett sitter i skinnet ? Makalöst!) men tänkte att jag ju får prova i af, och det var gott! 
 
En påse var lagom till oss tre och jag skulle absolut kunna tänka mig att ha en sådan påse i frysen, för den där dagen då man bara inte orkar laga/komma på någon mat!  Tyvärr fick man bara smaka EN sort, och det hade ju varit spännande att jämföra dem alla tre, men men ... så är spelreglerna ibland. 
 
Vill du också få prova produkter? Gå in på www.buzzador.com och anmäl ditt intresse!
 
kram kram