Ledig söndag

Ja, den här helgen är jag ledig, och givetvis vaknar man upp med ont i halsen och känner mig hängig. Men hela dagen igår for jag runt och städade här. Planen var att fortsätta idag, men jag tar lite i taget, för jag orkar bara inte hålla det tempo jag hade igår - irriterande!!! 
 
Såg Mellon igår och vet inte om jag tycker att rätt låt vann, men visst, Sanna kan väl få vinna en gång hon med, så behöver hon inte känna att det är orättvist på något sät ;) Jag tyckte om 2:an och 3:an , ja Alcazar bara SKA ju låta som de gjorde, annars hade det känts väldigt fel. 
 
Solen lyser, men det blåser satan... 
 
I går gick jag in på coop hotellpremie och upptäckte att de öppnat upp sidan igen (de har haft den nedlagd ett tag då de hade intrång på den) och då hittade jag ett 4-stjärnigt hotell som är mycket finare än det vi först bokat i Köpenhamn, och med coopmedmera blir det halva priset att bo hos dem. Så jag tackade mig själv att jag valt att boka ett hotell som hade gratis avbokning, bokade av det och bokade in oss på https://www.nordicchoicehotels.se/comfort/comfort-hotel-vesterbro/ istället :) Ser sååå mycket fram emot den här resan så ni anar inte !!! 
 
I går åt de tacos här hemma och jag kunde inte låta bli att tänka att "nästa helg ska jag nog äta lite jag med" :) DET ser jag också fram emot, samtidigt som jag ju inte är klar än, så jag hoppas verklgien att jag ska klara av att fullfölja planen - hejja mig!!! 
 
Nej, en liten nap på soffan innan jag fortsätter får det allt bli.
 
kramiz