jobbhelg

I morse vaknade man ju upp till något slags snöblask, som försvann väldigt fort, och så en himla storm - men det är ju bra, för då blåser det torrt fortare. 
 
Jobbade 9.30-16.15 idag, och det var roligt. I dag vara andra dagen i rad som en av mina gamla tupperwarevärdinnor kom förbi inne i butiken och talade om att de saknar mig : "Det går inte att hitta någon som är som du!" Alltså: blir man GLAD I HJÄRTAT eller ??? Och, så börjar ju tankarna mala, för JAG saknar ju dem också. Men OM jag skulle börja sälja igen, ja då blir det ju inte alls på de nivåerna som jag gjorde förut, utan kanske 1 demo/vecka, och det är ju frågan om jag fixar det? Pratade faktiskt med famlijen vid middagsbordet och jag sa: "Men om jag skulle ha en demo i veckan så tjänar jag ju inte så mycket pengar..." varpå mannen klokt sa: "Nej, men är det därför du skulle göra det då?"
Och nej, där hade han ju en poäng! Jag skulle gra et för att jag tycker att det är så obota roligt och att jag trivs med det, och sedan skulle de pengar jag tjänar vara en "bonus"... ja, jag är kluven ... funderar ett tag till ... :)
 
I dag åt vi stekt fläksytterfilé, rostade rotsaker, blandsallad och en gräddfilssås, och så åt familjen potatisgratäng till också, men den skippar jag. Var gott i alla fall. Jag hade faktiskt bara gått upp 0,5 kg sedan igår,så nu hoppas jag att det snart kommer ett minusresultat igen. :)