Ljuvliga dagar

Ja nu är den här - med råge - det är SOMMAR !!! 
 
Jag har ju haft ont i en arm (höger, så klart) en längre tid. Det har känts som att jag legat på den på natten. Inte någon jättesmärta, men ändå... inte okej. Och på senare tid har jag tappat kraften i den och kan liksom tappa saker som jag håller i, bara så där...
 
I går då jag vaknade kände jag direkt att det var något fel på armen och då jag såg mina fingrar kunde jag inte annat än att skratta: vilka fula prinskorvar !! Var bara att kliva upp och ringa vårdcentralen, och fick en tid redan på morgonen. 
 
Läkaren tror att det kan vara "tennisarmbåge" (jag som aldrig ens provat att spela tennis?), eller så kommer det ifrån mina nackproblem (vilket jag tvivlar på, men men) eller så är det helt enkelt något annat (bara att välja alltså) och så sjukskrev hon mig 50% i 2 veckor och jag får absolut max jobba 4 tim/dag. Så nu jobbar jag 15-19.15 hela veckan (ja, jag veeet att det är 15 min för länge, men det blir så då jag stänger butiken) Har även fått övningar från sjukgymnast som ska göras, med gummiband. 
 
Sedan får vi väl se vad som händer med det här ..? 
 
I går var vi till Lindholmen och köpte 15 st EU-pallar, vad det ska bli? Ja, det får ni se senare!
 
tjing tjing!