0

Priset till Sveriges bästa vårdcentral ...

...går till ...
VÄDDÖ VÅRDCENTRAL !!! 
 
Dottern A har hostat väldigt länge och värst är det på nätterna. I morse kom hon inte iväg till sitt sommarjobb och då insåg jag att det måste vara allvarligt, för hon skulle aaaldrig missa det. 
 
Så jag ringer upp min vårdcentral, och hamnar hos en telefonsvarare som säger: "Vi kan är upptagna och kan tyvärr inte ta emot ditt samtal, men lämna namn och nr så ringer vi upp dig inom 90 min"
 
VA??? Ska DE ringa MIG? Vilken service - har ALDRIG hänt på någon annan vc som jag gått hos genom åren. Så jag lämnade namn och nr och hon ringde upp mig efter ca 10 min. 
 
Dottern fick en tid i morgon kl 13.40 (en återbudstid) och då jag ändå hade henne på tråden så frågade jag hur jag ska göra med min arm, om jag ska ringa igen eller..? Men nej då, då hade hon en återbudstid på fredag åt mig 10.40 :) 
 
Ja, jag är INTE ledsen att jag bytte VC förra året, de här är helt underbara!
 
kramen
1

Måste sluta upp med detta - NU!

Jag har haft ont i min högra arm ganska länge nu (=månader) och måndagen innan semestern vaknade jag ju upp med fingrar som såg ut som prinskorvar, och gick till vårdcentralen. Ja, det resulterade i 50% sjukskrivning, och sedan tog ju semestern över. 
 
I natt vaknade jag av att jag sa "AJ!" högt och armen gjorde verkligen ONT... och då jag senare idag berättade det för mannen sa han: "Det händer varje natt" och till saken hör att han är INTE den lättväckta typen... :(
 
Så jag måste nog ta kontakt med läkaren igen, och framförallt:
 
JAG MÅSTE SLUTA UPP MED ATT SPELA TENNIS, SÅ BJÖRN, RING INTE MIG-JAG RINGER DIG!
 
 
0

Dagarna går ...

...och vi fortsätter att njuta av våra lediga dagar :) 
I dag är första dagen på typ evigheter som solen inte GASSAR, men den är på väg igenom de lätta molnen, jag ser den ! 
 
I går blev det äntligen strandhäng. Vi packade fikakorgen och åkte till Mälbybadet på Väddö. Och där hade vi även stämt träff med vännerna K,M och M. Himla trevlig dag! Och vi badade flera gånger. Det var 32 grader vid ytan, så det var inte ens jobbigt att doppa sig. Och det är i HAVET!  Sååå himla mys !!!
Jag hoppas några vill följa med dit idag igen ...
 
Sedan blev det middag på "Ankaret" i Älmsta, medan ungdomarna hade grillfest här hemma. Vi köpte förresten en ny grill igår, det var på tiden då den andra rostat sönder, och vi fick tag i det sista exet av den vi kollat på! 
 
 
Så nu fortsätter vi semester - med sol och grill !
 
kramiz

Liknande inlägg