Snart har det gått 2 veckor

...på ren kur och jag mår toppen! :) 
Har faktiskt misslyckats lite, för jag har vägt mig varenda dag den här veckan, men i morgon ska jag försöka hoppa över, så det blir liiite spännande till torsdagens veckovägning. 
 
Dotter F och pojkvännen har det helt underbaaart där nere i Egypten, men nu känner jag att jag vill att de kommer hem ! (men får nog snällt vänta tills på fredag *haha*)
 
Jag kom på en sak härom dagen ... min födelsedag närmar sig ju, något som jag egentligen vill blunda för, men nu är det ju så att jag ÄLSKAR att fylla år , men INTE att bli äldre (ja, jag veeet att den ekvationen inte alls går ihop) och jag fyller ju liksom typ "halva livet" i år. Det är inte jämt, men ändå, typ lite "halvjämt". Så nu funderar jag på att ha en liten tillställning. Och ni som känner mig vet ju hur mycket jag ÄLSKAR att ställa till med fest :)
 
Så nu funderar jag på att ha typ en massa smårätter/tapas och drinkar, och bjuda över mina bästa vänner...så nu är planeringe på gång - och ni kommer givetvis att få läsa mer om det här framöver.
 
kram kram