I dag var det en väldigt bra ledig dag!

Alltså, vissa lediga dagar är liksom skönare än andra och det här har varit en sådan dag. Klev upp, tog en stor balja te och satt framför tv´n en liten stund. Sedan tog jag med mig hundarna ut på en timmes promenad. Den rundan brukar inte ta så lång tid, men nu var där bara en smal upptrampad stig i snön, och med mina hala kängor var det riktigt spännande emellanåt. 
När vi kom hem var jag och handlade och sedan förberedde jag middagen till mannen och dottern F. Fiskgratäng med räkor och blomkålsmos. (dottern äter just nu och har redan tagit 2 portioner, så jag antar att det föll henne i smaken *smile*) 
 
I morgon är det vägdag nr 3. Spännande!!! 
En sak som har slagit mig är att jag kan sitta och titta på Biggest Loser (såg finalen härom kvällen) och utbrister: "Wow, han/hon har gått ner 50 kg !!!" och blir sååå imponerad...men att jag själv faktiskt gick ner SEXTIOSJU, det är liksom inget jag tycker "är något" ..? Ganska knasigt tänk, eller? På något sätt så "gills" det liksom inte, eftersom 1. Det var "bara jag" och 2. Jag gjorde det ju med shakes, och det är liksom som att jag "fuskat"... Jag tycker inte att jag gjort något, för jag har ju "Bara" avstått ifrån mat i 7 månader ... KNÄPPT??? Ja jag VEEET!!! 
 
Men nu kan man ju inte leva på gamla meriter, och idag ser jag ju ut på ett helt annat sätt. Men så här efter 3 veckor med enbart shakes så måste jag säga att det här ÄR "mitt sätt" att gå ner i vikt. Jag mår så himla BRA och faktiskt: Det ÄR lättare att avstå precis ALLT - istället för att behöva göra en massa val hela tiden ! 
 
Så... jag kör bara på jag! :)
...och återkommer med resultat i morgon!
 
kram kram