0

Den utlovade bilden

Ja, här kommer bilden på Isabella´s tårta:
 
 
Inuti är det en "vanlig princesstårta" och den blev uppskattad av både stora och små :) 
 
I övrigt så känner jag mig trött... omotiverad och lite irriterad... men det går säkert över! 
 
puss o kram
 
0

Resultat vecka 3

Tjohooo -1,7 kg !!! Med andra ord -7,1 kg på 3 veckor - och GOSH så härligt det känns!
 
Måtten däremot hade inte ändrat sig särskilt mycket
 
Midja -2 cm (totalt -8 cm)
Hals -0,5 cm (totalt -1 cm)
Stuss --1 cm (tot -4 cm)
Lår -1 cm(tot -1 cm)
Knä /Handled/överarm  oförändrat
Byst +/-0 (tot -5 cm)
 
Att mäta knä, överarm och lår är ju ganska svårt, för man vet inte riktigt om man mäter på samma ställe. Midjan är ju lättare och det är även där den största minskningen syns.
 
Köpte nya byxor till jobbet före jul, som jag inte använt tidigare för att jag inte orkat/haft tid att sy upp dem. Men häromdagen gjorde jag det, och nu har jag använt dem 2 dagar - och de är lite för stora i midjan, så jag måste nog skaffa mig ett skärp att ha till dem. 
 
Har i 2 dagar haft nackvärk from HELL :( 
Så himla tråååkigt att den ska bli så här dålig... jag vill vara ok - NU !!!
 
På söndag ska bästa vännen M´s dotter fira sin 8:e födelsedag, så igår fick jag en tårtbeställning av henne: "Bakgrunden får se ur HUUUR SOM HELST, men sedan ska det vara en brun häst med svart man" *GULLUNGE* Det här är nog den "Lättaste" tårtan hon bett mig göra, för är det något jag ritat bra - sedan jag var liten - så är det hästhuvuden, då jag ju var en riktigt hästtjej då jag växte upp :) Bild på tårtan kommer på söndag!
 
Nej, nu ska jag sjunka ner i soffan och bara slötitta på tv´n
 
Happy Friday allihop! <3
0

I dag var det en väldigt bra ledig dag!

Alltså, vissa lediga dagar är liksom skönare än andra och det här har varit en sådan dag. Klev upp, tog en stor balja te och satt framför tv´n en liten stund. Sedan tog jag med mig hundarna ut på en timmes promenad. Den rundan brukar inte ta så lång tid, men nu var där bara en smal upptrampad stig i snön, och med mina hala kängor var det riktigt spännande emellanåt. 
När vi kom hem var jag och handlade och sedan förberedde jag middagen till mannen och dottern F. Fiskgratäng med räkor och blomkålsmos. (dottern äter just nu och har redan tagit 2 portioner, så jag antar att det föll henne i smaken *smile*) 
 
I morgon är det vägdag nr 3. Spännande!!! 
En sak som har slagit mig är att jag kan sitta och titta på Biggest Loser (såg finalen härom kvällen) och utbrister: "Wow, han/hon har gått ner 50 kg !!!" och blir sååå imponerad...men att jag själv faktiskt gick ner SEXTIOSJU, det är liksom inget jag tycker "är något" ..? Ganska knasigt tänk, eller? På något sätt så "gills" det liksom inte, eftersom 1. Det var "bara jag" och 2. Jag gjorde det ju med shakes, och det är liksom som att jag "fuskat"... Jag tycker inte att jag gjort något, för jag har ju "Bara" avstått ifrån mat i 7 månader ... KNÄPPT??? Ja jag VEEET!!! 
 
Men nu kan man ju inte leva på gamla meriter, och idag ser jag ju ut på ett helt annat sätt. Men så här efter 3 veckor med enbart shakes så måste jag säga att det här ÄR "mitt sätt" att gå ner i vikt. Jag mår så himla BRA och faktiskt: Det ÄR lättare att avstå precis ALLT - istället för att behöva göra en massa val hela tiden ! 
 
Så... jag kör bara på jag! :)
...och återkommer med resultat i morgon!
 
kram kram

Liknande inlägg