Sju veckor och en dag = 13 kg lättare och bara fyra veckor kvar!

Jamen oj, mitt bloggande dog en liten stund. Har bara inte blivit av, men nu är jag här igen! :) 
 
Ja, idag är det sju veckor och en dag sedan som jag startade upp på Ren Kur, med endast 3 st shakes/dag och det går så himlans bra !!! MINUS TRETTON KILO!!! Helt underbart! Och nu är det "bara" fyra veckor tills jag ska äta mat igen, så nu är jag ju på upploppet *hehe*
 
Dotter F har nu opererat bort sina halsmandlar och det är nog detta som tagit lite av min bloggtid, och energi. Att operera bort dessa i vuxen ålder är bland det smärtsammaste man kan göra, och hon har sedan dess gått på Alvedon 665, diklofenak, Oxycontin och Oxinorm... helt drogad! Men nu börjar hon bli sig själv igen, och trappar ner medicinen. Meningen är att hon ska gå till skolan "som vanligt" efter sportlovet (som vi har nästa vecka).
 
Dotter A har en hel del problem i skolan, med de andra tjejerna, ja, man kan tro att de går på mellanstadiet och inte på gymnasiet *SUCK* Men nu ska vi ha ett möte med lärarna på måndagen efter sportlovet i af så får vi se hur vi ska lösa det. Hon dansar nu både Krumping och Advanced Hip Hop på söndagarna och det är tur att hon har dansen - som hon älskar! 
 
Den här helgen är jag LEDIG och imorgon ska här sågas ner en stor tall som vi har på vår tomt. Blir spännande!
 
I dag hämtade jag det materiel jag beställt till att göra inbjudningskorten till Dotter F´s student mottagning också. Är ju inte förrän den 5:e juni, men jag tänkte att jag ska vara ute i god tid så jag inte blir så stressad på slutet :) (bra där Jenny!) 
 
Nej, nu väntar sängen för en trött jag ... hoppas ni får en helt underbaaar helg mina vänner!!!

kramiz