0

Hur kan det vara så?

Kommer ni ihåg i början av OS? Charlotte Kalla tog en SILVERMEDALJ !!! Hela Sverige jublade, pressen jublade ja ALLA var sååå STOLTA över att hon tog en silvermedalj.
 
I dag, däremot ... spelar Tre kronor OS-final mot Canada , och vad händer ??? Jo, Canada var helt enkelt bättre än Tre Kronor och vinner, och: Sverige får BARA EN SILVERMEDALJ !!! Folk spyr ut på facebook hur DÅLIGT detta var och man försöker hitta en "ursäkt" till varför det blev så här ?
 
Jag är SKITSTOLT : Sverige har tagit ytterligare en medalj - en silvermedalj !!! Tänk så DUKTIGA människor vi har i vårt land, som kan äka iväg och kamma hemma alla dessa medaljer.
 
Ja: HEJJA SVERIGE! HEJJA TRE KRONOR OCH ALLA ANDRA DUKTIGA SOM LYCKATS SÅ BRA I OS!!!
 
kramen
0

Sju veckor och en dag = 13 kg lättare och bara fyra veckor kvar!

Jamen oj, mitt bloggande dog en liten stund. Har bara inte blivit av, men nu är jag här igen! :) 
 
Ja, idag är det sju veckor och en dag sedan som jag startade upp på Ren Kur, med endast 3 st shakes/dag och det går så himlans bra !!! MINUS TRETTON KILO!!! Helt underbart! Och nu är det "bara" fyra veckor tills jag ska äta mat igen, så nu är jag ju på upploppet *hehe*
 
Dotter F har nu opererat bort sina halsmandlar och det är nog detta som tagit lite av min bloggtid, och energi. Att operera bort dessa i vuxen ålder är bland det smärtsammaste man kan göra, och hon har sedan dess gått på Alvedon 665, diklofenak, Oxycontin och Oxinorm... helt drogad! Men nu börjar hon bli sig själv igen, och trappar ner medicinen. Meningen är att hon ska gå till skolan "som vanligt" efter sportlovet (som vi har nästa vecka).
 
Dotter A har en hel del problem i skolan, med de andra tjejerna, ja, man kan tro att de går på mellanstadiet och inte på gymnasiet *SUCK* Men nu ska vi ha ett möte med lärarna på måndagen efter sportlovet i af så får vi se hur vi ska lösa det. Hon dansar nu både Krumping och Advanced Hip Hop på söndagarna och det är tur att hon har dansen - som hon älskar! 
 
Den här helgen är jag LEDIG och imorgon ska här sågas ner en stor tall som vi har på vår tomt. Blir spännande!
 
I dag hämtade jag det materiel jag beställt till att göra inbjudningskorten till Dotter F´s student mottagning också. Är ju inte förrän den 5:e juni, men jag tänkte att jag ska vara ute i god tid så jag inte blir så stressad på slutet :) (bra där Jenny!) 
 
Nej, nu väntar sängen för en trött jag ... hoppas ni får en helt underbaaar helg mina vänner!!!

kramiz
0

Resultat vecka 4

Wiehooo! 
Har nu gått en hel månad på ren kur och det går bra nu ! 
MINUS 8,3 kg på dessa veckor, och jag är supernöjd - men fortsätter på ren kur, precis som planen. Börjar tycka att det är lite tråkigt, men det är helt ok. Hjärnan jobbar för fullt med att tänka ut alla möjliga maträtter som jag kan äta sedan, då jag går över på "kombinerad kur" :) 
 
Den här helgen jobbar jag och det är ju inte så kul, då familjen är hemma och slappar... men men, ästa helg är jag LEDIG.
 
I går var vi till vännen M på middag, och jag tog med mig min shake, medan de åt revbenspjäll, rostade rotfrukter mm 
 
Mannen fick bygga lite lego med deras grabbar:
 
 
Kom hem runt 00,30 och det var en superkväll!!!
 
kramiz
 

Liknande inlägg