En stor konstnär har lämnat oss...

Ja, idag vaknar vi upp och nyheten om Robin Williams tragiska val att avsluta sitt liv når oss... eller, eg nådde det mig innan jag somnade, då jag alltid kollar FB och fick reda på det genom en vän i Australien.
 
Det finns så mycket att säga om denna man så man vet inte riktigt var man ska börja...men för mig (och säkert många i min ålder) började det med Mork & Mindy...den knasige utomjordingen som alltid avslutade med "Nano nano" (eller om det kanske stavas Nanu nanu) En fras som jag fortfarande hör i mitt huvud då jag tänker på det :)
 
 
Han har gjort så mycket, men för mig så är det en film som verkligen gick rakt in imitt sinne och hjärta, och som jag ser som en av de absolut bästa filmerna jag sett och det är Döda Poeters Sällskap...
 
 
"Oh Captain, My Captain!" ännu något som man inte glömmer ... och "Carpe Diem" fick ett ansikte... med hjälp av Robin Williams... <3
 
Det är med sorg i hjärtat jag tänker på hur dåligt han måste ha mått, då han till slut valde att avsluta sitt liv, och naturligtvis är det värst för familjen, fru och tre barn ... men jag tror hela världen har sorg idag, och tänker på allt han gjort för OSS, i våra liv!
 
Jag vet inte om det är änglarna, eller utomjordingarna, som nu får nöjet att skratta med en av våra största skådespelare, men skrattar - det gör de garanterat !
 
TACK för allt du gjorde för oss - sov gott Robin Williams <3 <3 <3
 
*NANO NANO*