Jobbhelg

I dag har jag jobbat. Lördag och lönehelg, då är det ju alltid en del folk i butiken. :) 
 
Efter 4 dagar på ren kur har jag nu tappat 4,5 kg - helt sanslöst!!! Då jag är klar med det här ska jag verkligen börja forska i varför jag binder så mycket vätska? Verkar ju helt sanslöst att det ska vara så...
 
Jag har försökt hålla mig ifrån affären, då det är lätt att man trillar dit då man ofta är på väg hem och det ska fixas middag, och man är lätt småsugen. Men de sista gångerna har jag gjort så att jag köpt en liten colazero, som jag druckit i bilen på vägen hem. Då stillar sig mitt sötsug och jag kan styra bort tankarna på annat :) 
 
Det här med min cola zero är lite roligt. ALLA säger åt mig att jag MÅSTE sluta dricka den, den är ju SÅÅÅ farligt...att de sedan röker, dricker alkohol, eller skräpmat är inget de tänker på. Jag tillåter mig att ha den här "lasten", och tänker som så att bättre den än någon av de ovanstående "alternativen". Och NÅGOT måste ju även jag få ha som last !!! Eller? 
 
...så jag sörplar vidare jag ... :)
 
Ha en underbart skön lördagkväll, själv ska jag titta på Gladiatorerna och sedan blir det nog sängen för jag är supertrött.
 
kramen