Första dagen ... med en djävul på vardera axeln ...

Ja ni... mötet med vågen och måttbandet i morse var ju inte roligt, men det visste jag ju ;) Helt otroligt att jag kan gå upp så mycket på så kort tid (men jag kan ju även gå ner mycket på kort tid, så nu får vi hoppas på det)
 
Jobbade 8-15 idag och då har jag lunch 11.00, och då tar jag dagens första shake (innan dricker jag te) och så länge som man är på jobbet så spelar det ju ingen roll. Sedan skulle jag hem och hjärnan sa: "Åk och köp glass, åk och köp glass, ÅK OCH KÖP GLASS!!!" Men samtidigt så satt det en annan liten djävul på andra axeln och sa: "Men du, Dottern A ska inte äta hemma, mannen har shake-dag och ni har allt ni behöver hemma, så det finns ingen anledning för dig att ens svänga in och gå in på Coop, nej, bara att åka vidare hemåt!"
 
Och faktiskt, den senare vann. Jag körde fort hem (njae, hastighetsbegränsningen hölls ju så klart *blink blink*) och väl hemma tog jag mig den andra shake´n för dagen. MUMS!!! 
 
Dock så känner jag nu (kl 18:45) att det liksom "fattas" något... skulle GÄRNA vräka i mig något, och som ni vet så då jag skriver "vräka i mig" så kan det handla om 2 finncrisp med philadelphia, eller ett helt lass med finncrisp och philadelphia ... så jag avstår! 
 
Hoppas på att kl blir 20:00 snart, så jag kan ta min 3:e shake för dagen och efter "Biggest Looser -tro hopp och kärlek" planerar jag att gå och lägga mig. Och: fastän jag veeet att jag inte borde göra det, så kommer jag hoppa upp på vågen i morgon bitti för att få cred för att jag stod emot, och få motivation att fortsätta en dag till...och en dag till ... för det är ju sån jag är ! :) 
 
God Kväll!