Den årliga servicen...

För 16 år sedan kom jag i kontakt med en kille som hette Steven. Han sålde en riktig mirakelmaskin, som heter Kriby G5. Han ville komma hem till oss och demonstrera den, eller som han sa: "Tvätta en matta" ... men, eftersom vi har hundar så har vi inte några mattor, men då ville han visa hur man kan suga ur kvalster ur sängmadrasserna. Istället för den vanliga dammsugarpåsen satte han på ett filter där luften åkte ut...ja, då han bytt filter ELVA GÅNGER, så var vi ju "sålda". Vi som är allergiska - en sådan maskin bara MÅSTE vi ju ha!!! 
 
Denna maskin kan byggas om på massor av sätt, du kan tvätta mattor, dammsuga sängar/soffor, tvätta och polera bilen, blåsa löv ...men, så kan man även dammsuga med den :) 
 
Hur som helst, idag kom vår servicekille ut på den årliga servicen. Jo, det är sant! Jag har ett abonnemang så att en kille kommer ut 1 gång/år och kollar till min Kirby. Han plockar ner den i småbitar, borstar bort damm, ludd och verkligen pysslar om den. Och så ingår det reservdelar ifall något skulle vara fel. Super! 
 
Vad den kostar? ... ja, idag kostar den mellan 35-45 000 kr , och då jag köpte den kostade den 18 000 kr... galet? Jo, jag vet ... 
 
kramen