1

Nya schemat börjar den här veckan

...och jag började med en ledig dag igår! :) 
Och redan på morgonen bestämde jag mig för att bara göra saker "för mig", och det resulterade i att jag började fixa med mina pallkragar där jag ska plantera lite grönsaker. Tyvärr räckte inte 5 säckar jord, så maken får köpa lite mer idag. 
 
I dag har jag varit på "Ren kur" i en vecka och resultatet blev: -5,2 kg! Jag trodde inte att det skulle bli så mycket då jag ju inte varit ifrån kuren så länge, men jodå - resultatet svek mig inte! Nu kommer det ju däremot att lunga ner sig lite, men det är ok. No hurry! (hahaha - vem försökte jag lura där?)
 
kramen
0

Jobbhelg

I dag har jag jobbat. Lördag och lönehelg, då är det ju alltid en del folk i butiken. :) 
 
Efter 4 dagar på ren kur har jag nu tappat 4,5 kg - helt sanslöst!!! Då jag är klar med det här ska jag verkligen börja forska i varför jag binder så mycket vätska? Verkar ju helt sanslöst att det ska vara så...
 
Jag har försökt hålla mig ifrån affären, då det är lätt att man trillar dit då man ofta är på väg hem och det ska fixas middag, och man är lätt småsugen. Men de sista gångerna har jag gjort så att jag köpt en liten colazero, som jag druckit i bilen på vägen hem. Då stillar sig mitt sötsug och jag kan styra bort tankarna på annat :) 
 
Det här med min cola zero är lite roligt. ALLA säger åt mig att jag MÅSTE sluta dricka den, den är ju SÅÅÅ farligt...att de sedan röker, dricker alkohol, eller skräpmat är inget de tänker på. Jag tillåter mig att ha den här "lasten", och tänker som så att bättre den än någon av de ovanstående "alternativen". Och NÅGOT måste ju även jag få ha som last !!! Eller? 
 
...så jag sörplar vidare jag ... :)
 
Ha en underbart skön lördagkväll, själv ska jag titta på Gladiatorerna och sedan blir det nog sängen för jag är supertrött.
 
kramen
0

Den årliga servicen...

För 16 år sedan kom jag i kontakt med en kille som hette Steven. Han sålde en riktig mirakelmaskin, som heter Kriby G5. Han ville komma hem till oss och demonstrera den, eller som han sa: "Tvätta en matta" ... men, eftersom vi har hundar så har vi inte några mattor, men då ville han visa hur man kan suga ur kvalster ur sängmadrasserna. Istället för den vanliga dammsugarpåsen satte han på ett filter där luften åkte ut...ja, då han bytt filter ELVA GÅNGER, så var vi ju "sålda". Vi som är allergiska - en sådan maskin bara MÅSTE vi ju ha!!! 
 
Denna maskin kan byggas om på massor av sätt, du kan tvätta mattor, dammsuga sängar/soffor, tvätta och polera bilen, blåsa löv ...men, så kan man även dammsuga med den :) 
 
Hur som helst, idag kom vår servicekille ut på den årliga servicen. Jo, det är sant! Jag har ett abonnemang så att en kille kommer ut 1 gång/år och kollar till min Kirby. Han plockar ner den i småbitar, borstar bort damm, ludd och verkligen pysslar om den. Och så ingår det reservdelar ifall något skulle vara fel. Super! 
 
Vad den kostar? ... ja, idag kostar den mellan 35-45 000 kr , och då jag köpte den kostade den 18 000 kr... galet? Jo, jag vet ... 
 
kramen
 
 
 

Liknande inlägg