Två dagar som inte längre märks...

Det var 2 dagar i September 2013, två dagar som fick en hel stad att stanna, då trafiken fick stå tillbaka, Stockholmarna fick andas frisk luft (för en gång skull). Några blev sura för att de hade svårt att ta sig till jobbet, andra tyckte att det kostade för mycket att ha det här besöket hos oss... men ändå, visst var det väl så att det var lite coolt också? USA´s president - här i lilla Svedala lixom ... De flesta amerikaner vet inte ens att Sverige finns, och så åker deras president hit !?!  Och hela cirkusen runt omkring hans besök? 
 
Men jag undrar ju hur mycket av Sverige han egentligen hann SE, på riktigt? Egen kock (med andra ord inga köttbullar med potatis och brunsås), egen bil (som tagen ur en 007-film) och så kort tid ... 
 
Jaja, oavsett så tycker i alla fall jag att det var lite häftigt at than kom till oss här i Sverige, för hur ofta händer det liksom, att vi får besök av USA´s president??? 
 
Och nu då? Ja, nu rullar trafiken på som vanligt, folk kommer till sina jobb och luften är lika full av avgaser som innan, och ja... allt är som vanligt igen ! :) 
 
 
#1 - - Nett:

Lite coolt ja.. Och han hann nog inte se så mycket kan jag tänka mig. Jag hade inget större intresse av att följa det på tv, men sonen hade. Han hade studiedag den dagen han anlände så det var en lyckat dag för han. Kram