1

Vilken härlig lördag!

I dag har jag njutit ! För det första så kom ju sooolen tillbaka och man kunde känna hur den smekte ens sinnen och lät mig tanka energi! 
 
Började med att handla, då mannen skulle meka med mina bromsar sedan, och det var en helt ok shoppingtur, även om hela affären verkade full av skrikiga ungar... hrm ... 
 
Väl hemma tog jag och småpysslade, behövde bl a klippa bort häcken runt vår lyktstolpe på uppfarten, annars ger den inget sken i alla fall, så nu blir det mer upplyst där! :)
 
Tog med mig Stella på en skogsprommis och bara njöt av att bara vara hon och jag en stund...hon och jag och kameran :) 
 
Lagade middag i "lagom tid", åt med familjen, tog en dusch, och nu sitter jag här i soffan - redo för denna lördagkväll! 
 
Alltså, det har inte hänt något särskilt men ändå känner man sig så himla nöjd - livskvalitet!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
0

Goda dofter här hemma!

I dag hämtade jag ut mitt paket ifrån Buzzador, eftersom jag är en buzzador och nu ska testa de nya doftljusen ifrån Air wick black edition. De finns i två "goda" dofter: appel & cinnamon och Blackberry & Fig. Tog även med mig ett ljus och gav till min vän A, så hon kan hjälpa mig att buzza lite ;) 
 
Ljusen är jättefina och då man tänder dem så ändrar de färg, i regnbågens alla färger, samtidigt som de gör att det doftar gott. Jag kan vara lite känslig på vissa dofter, men dessa två var verkligen "goda". Är även en fin "gå-borts-present" istället för en blomma som vissnar efter ett tag. 
 
Så just nu sitter vi här hemma och myser med vårt nya doftljus :) 
 
kramiz
 
 
2

I dag var det dags!

Alltså, igår säger min käre make till mig: "Vad gråhårig du är!?!" Ja, vad säger man? Jag visste ju att han inte ljög, så det var ju inte så mycket att säga om det... men idag köpte jag hem "botemedel" mot detta, och bestämte mig för att testa den nya Olia Garnier ... utan ammoniak - ja DET lät väl bra ?
 
Visst...hade i den i håret, väntade mina 30 min ,sköljde ur den, tog dubbel inpackning/efterbehandling och ... OUCH !!! Håret var som SVINTO !!! Det har ALDRIG varit så TOVIGT förut - någonsin ??? Tog mig typ 100 år att reda ut det, och det känns fortfarande väldigt "konstgjort" ut ... så ... det där med ammoniak kanske inte är så dumt ändå ..?
 
Nej, nästa gång de grå kommer fram så kommer jag DEFINITIVT ta något annat märke !!! :(
 
 
 

Liknande inlägg