Stormen?

Drabbades ni av stormen ? Här var det lugna gatan, men det visste vi väl redan innan, då den skulle svepa över längre ner i Sverige. Men mannen, som är i Helsingborg och jobbar, hade det lite blåsigt om öronen :)
 
Många tycker att vissa kommuner överdrev som stängde dagis och fritids, men jag tycker det är bra att de tar sådana här varningar på allvar, är bra att de lärde sig något av "Gudrun". Och vad hade hänt om de inte gjort det, och det blev en sjudundrande storm så föräldrarna inte kunde hämta barnen pgr av risken att blåsa bort? Ja, då hade det väl varit "fel" att de haft öppet... ja ni , hur man än vänder och vrider på sig så har man ändan bak! 
 
Den här veckan ska vi gå på kurs med jobbet, i Täby. Halva gänget går idag, och andra halvan (som jag tillhör) går i morgon. Detta gjorde att mitt arbetspass idag blev 11-19.15 idag och min lediga onsdag försvinner... men det ska bli kul med kurs!
 
kram kram
#1 - - Jessica:

Hej, nej jag har inte drabbats av den... än i alla fall. I dag rätt fint väder. Hoppas dom som har blivit drabbade är ok. Ha en bra dag. kram