Smarrigt värre!

Ja, så här blev de - våra varma smörgåsar med trattkantarellstuvning:
 
 
och efter att ha avnjutit detta blev det OKTOBERFEST/ELD med grannarna här, som alltid den här helgen i oktober - ett bra sätt att bli av med ris mm ifrån trädgårdarna:
 
 
Bästa vännen M´s son, Albin, fyller 6 år och ska ha kalas idag, och naturligtvis har han beställt en tårta av mig. I år var det HULKEN som stod som nr1 på listan, så vad gör man..? Ja, det var nog en av de fulaste tårtor jag gjort - men lilla Albin var SUPERNÖJD och det är ju huvudsaken! *S*
 
 
och i morse vaknade vi upp till ett frostigt landskap:
 
 
Ha en skön söndag!
kram
 
 
 
#1 - - Nett:

Så goda smörgåsar, hade gjort sådan här om jag bara hade haft kantareller ;) Kram

#2 - - Nett:

Förr gjorde jag ofta varma smörgåsar med stuvning, blev så extra sugen på det nu när jag har sett dina. Får ta och köpa det på burk och ta med till jobbet i helgen och bjuda mina arbetskollegor på det :) Kram