Lyckad?

Ibland känner man sig mer eller mindre lyckad som förälder, men härom dagen fick jag ett bevis på vad i af jag tycker är en lyckad relation till tonårsdottern. Dottern hade med sig en vän hem, som vi inte träffat tidigare, och efter ett tag säger dottern A: "Mamma , xxx håller på och strular med en kille och har sex med honom, vad tycker du om det?" Varpå vännen förskräckt säger: "Men A !!!" och dottern säger: "Men det är lugnt, min mamma är bra att prata med om sådana här saker, hon vet allt om mig och mina vänner..." 
 
Ja, då känner man ju att man lyckats, tycker i af jag. Då jag växte upp pratade man inte så mycket om sex och sånt med sina föräldrar, inte jag och min mamma i af... Man växte upp med "Bullen", "Starlet", och "Kamratposten" som kunde upplysa en om lite sådana där "förbjudna" saker :) och så pratade man ju med sina kompisar, så klart. 
 
Men jag tycker det är skönt att mina ungdomar (och faktiskt deras vänner också) har förtroendet att de kan prata med mig om precis vad som helst. Så i det anvseendet känner jag mig som en LYCKAD förälder! :) 
 
kramiz
#1 - - Linda, från fet till fit:

Så underbart, det är så de ska vara!!!
Usch hoppas att det är bättre med din fot. En annan har lyckats få en spricka på ena revbenet vid fästet :( Bh på sig, vad är det?! Känner mig värdelös och ful å äcklig. Tramsigt jag vet och fan ta alla känslor :(

Kram på dig

#2 - - Nett:

Härligt, det är positivt att ungdomarna kommer för att prata av sig om allt mellan himmel och jord. Kram