Har tagit ett beslut!

Känns lite läskigt att skriva det här, för jag vet inte om det kommer att hålla, men ... 
 
Nu har dottern F och jag bestämt oss för att åka ner till Ullared! Vi åker ner till Jönköping den 15/11 och sover på hotell där, sedan åker vi ner till GeKås på lördagen och shoppar loss, och åter till hotellet i Jönköping efter det, och på söndagen åker vi hem igen :)
 
Och då jag är där så kan jag ju inte se ut så här längre!!! Nej, därför är jag , sedan i måndags, igång igen med mina shakes, och enbart shakes. Jag kommer att fortsätta fram till den 26/10, då jag tänkte att mannen och jag ska gå ut och äta för vi ska fira vår "nyförlovning" ifrån förra året. Sedan kör jag på med shakes igen, tills vi åker till Ullared. 
 
Ja...så ser min PLAN ut i alla fall, och så här på tredje dagen så känns det helt ok. 
 
Håll tummarna för att jag lyckas denna gången !
 
kramiz
#1 - - Hanna Karlsson:

Håller tummar och tår för att du klarar det!

#2 - - Mamma Mia:

Halloj
Jag håller oxå på med påsar och det har gått rätt bra. Jobbar halvtid nu så då är går det lättare. För kort tid att det skall ge resultat i dag. I kväll sjunger vi med Gospelkören på Singalong och skulle jag vilja känna mig bekväm och "smal" Nästa vecka skall jag till Oskarsström för bedömning om jag skall operera min spinal stenos eller inte. Kör pulver till nästa vecka i alla fall.
Må så gott och lycka till. Kramis Mamma Mia

#3 - - Jessica:

Men gud vad roligt =) hoppas ni hittar något fint =) ha en bra dag. =)