Egentligen...

...kanske det hade varit bra om de gipsat foten i alla fall..? Då hade jag ju inte kunnat gå på den som jag gör idag, och den kanske skulle kunna läka lite snabbare...Är som en boll på kvällarna defter en dag på jobbet och det känns lite träligt att ha det så här :( 
 
Men, men ... bara att köra vidare.
 
Kom på att jag nog glömt att berätta något VÄLDIGT VIKTIGT !!! Jag har ju fått en ny kompis, som jag ÄÄÄLSKAAAR...ja, min gamla Galaxy S2 har nu blivit utbytt till en Galaxy S4 - och jisus, vilken skillnad!!! Den gamla har varit min trotjänare i 2 år, men på sistone har den börjat trassla med laddningen, eller, det är väl batteriet som trasslat och visst, det går att byta, men så trist ;) Mycket roligare att fixa sig en ny jue!!!
 
En av de funktioner jag gillar är Samsung Health, som räknar mina steg varje dag, och omvandlar det till hur långt jag gått, och en normal dag då jag jobbar 8-15 går jag ca 6,5 km ! :) (konstigt att foten gör ont - eller inte?) och så är kameran helt underbart bra också...ja, och jag har ju inte ens lärt mig hälften av allt den kan göra än, men det kommer - så småning om :) 
 
kram kram
 
#1 - - Frufilosofi:

Hej hej =) vilken fin blogg. =) hit kommer jag flera ggr och tittar.

Jag vill också ha en sådan mobil. jag har sony... visst helt ok, men jag vill ha samsung hehe.

#2 - - Lena:

Har också en Galaxy S4 och älskar verkligen telefonen.