Helg!!!

Alltså, den här veckan har varit tuff ... jag jobbade ju lör-tisdag, och i onsdags skulle jag ha varit ledig, men då var vi på utbildning, och sedan har jag jobbat tors-fredag. Låter kanske inte så farligt, men jag är helt slut i både kropp och knopp... men nu väntar en hel ledig helg !!! NICE !!!
 
Mannen, som varit i Helsingborg den här veckan, kom hem ungefär samtidigt som jag, typ 19.45...han åker tillbaka på söndag, då han har ett möte där nere på måndag morgon.
 
Och vad ska jag hitta på för roligt på min lediga helg då? Jo, jag ska STÄDA och börja BAKA till Adventsfikat vi har varje år med våra vänner här hemma hos oss. Och för att hinna få ihop ett utsökt fikabord med massor av gott så måste jag börja redan nu :) 
 
Men först mina vänner - ska jag SOVA !!!
 
G´natt!!!
#1 - - Nett:

Tycker att mycket jobb känns med, ännu mer denna tiden på året då det är så mörkt och dystert. Man har inte samma energi nu som på vår och sommar. Ha en fin helg på dig. Kram

#2 - - Nett:

Godmorgon! Ja nog kan det vara bra att kolla upp värdena, kan ju vara brist på något. Hoppas att du har haft en fin helg! Kram