Jaha, så är det då över...

...nu kan vi vila upp oss ifrån allt detta runt omkring ESC - och GRATTIS DAMARK !!!
 
Hkär var det ju så att döttrarna och 2 kompisar fått tag i biljetter till Juryfinalen på fredagen. Så, i fredags morse åkte de kl 4 här ifrån, flög ner till Malmö. Där spenderade de dagen i solskenet och detta var bilderna som kom på min telefon:
 
 
 
och drillade som de är så vet de ju vad som får mamman att le här hemma:
 
 
Det vimlade av Loreen-kopior (alla i stora köpcentrat bar Loreen-peruker), de hade "Eurovision Hour" då alla affärer gav 10-20% rabatt på allt osv osv
 
när de kom till arenan hade de inte fått de bästa platserna direkt, men då kom det en vakt som frågad eom de ville ha bättre platser? Självklart! Så de fick Ståplats på RAD 4 !!! Ja, där stod de ju, givetvis, väldigt bra. :)
 
Deras favoriter av Moldavien, Danmark och Norge...ja, och så Sverige då - så klart!
 
Efter showen tog de tåget till Helsingborg, där de sov över och sedan tog de tåget hem. 
 
Och givetvis tittades det på ESC här hemma igår. Mina favoriter var Norge, Grekland, Danmark och Sverige. Och det var ju Danmark som vann :) SÅ himla KUL !!! Jag tycker att Robin gjorde ett superbra framträdande och det hade inte ett dugg med det att han inte vann, de andra låtarna var det fler som tyckte om helt enkelt.
 
Självklart satt jag uppe och tittade på heeela showen, trots att jag var aptrött efter att ha jobbat extra hela dagen. Men det har nog aldrig hänt att jag har missat en final, och det gjorde jag inte det här året heller :) 
 
Så vad tyckte ni? Var det rätt låt som vann? Skötte sig Petra Mede? Och hur var det nu med Rumänien, den stora snackisen, var den så dålig som de sagt innan?
 
krameli