Hur mycket tid av ditt liv lägger du...

...på att tänka på din vikt?
 
Jamen visst är det väl lite lustigt egentligen. Hur mycket tid av mitt liv går åt till att jag inte är nöjd med min vikt/kropp? VEM har rätt att säga HUR jag ska se ut eller känna angående min vikt? Självklart ingen annan än jag själv, men tänker man så? Nej, man strävar hela hela tiden efter att: 1. gå ner i vikt 2. hitta "min" vikt 3. må bra över min vikt osv osv - ett ständigt "jagande" efter något som jag inte riktigt vet vad eller var det är ? 
 
Men vi matas ju hela tiden med det här med kroppsfixering... "Gå ner 5 kg till midsommar", "Så får du platt mage till badsäsongen" osv osv  och ändå är "ALLA" lika överrens om att: "Huvudsaken är att DU är nöjd med DIG SJÄLV" ??? 
 
Hm...så jag bara undrar: Hur mycket tid av mitt liv går åt till detta, då jag kanske hade kunnat göra något roligare? Men även om jag är överrens med mig själv om hur "dumt" det är, så kommer jag fortsätta i samma spår, dag ut och dag in... jag bara är sån ! ;)
 
Ja, det här var en liten reflektion bara ... ;)
 
kram kram
#1 - - Nett:

Visst är det så att vi är urbota dumma varelser som varje dag tänker på hur vi ser ut och vad vi stoppar i oss. Skulle vi gå hos psykologer för detta så skulle de ha att göra. Kram