AJ !

Innan jag gick in på jobbet idag så var jag på apoteket. Och på vägen ut därifrån (obs! på plant golv) så bara högg det till i ryggen. PANG! 
Ajajaj...försökte ta ett steg till utan att det skulle se alltför ansträngt ut, ni vet... man vill ju inte att folk ska TITTA på en...och så ett steg till och ett till och sedan var jag igång igen.
 
Jobbade 12-16.15 och hade hela tiden känningar i ryggen. KÄnner av det fortfarande och hoppas, hoppas hoppas att det INTE tänker smälla till och bli ett ryggskott av det här... *GAHHH* Men det är klart, då nacken är dålig kan jag inte träna som jag brukar/vill och tränar jag inte så kajkar min rygg ur... enkel matematik, men ändåååå  - jag VILL INTE !!!
 
FIck trevligt besök av Kajsas bäbis Enzo, som är född i första kullen. Full fart på hundarna och en trevlig pratstund med fina Suzanne och hennes mor, Guje (ni som följt min blogg de senaste fyra åren, kanske kommer ihåg dem, som helt plötsligt bara satt där i valphagen, fastän de skulle till grannen och köpa hallon, och så "blev de med hund" på köpet :) ) 
 
Efter det hade jag butiken öppen och nu har jag fixat lite med vattenfallet. Nu är det på och vi väntar bara på växtligheten runt omkring det, och så ska jag fylla i mer vatten, samt pyssla lite med stenläggningen där i ...
 
 
kramiz
 
#1 - - Mamma Mia:

Hallojsan
Det känns som man lever i en följetong där man spelar huvudpersonen och all värk följer med genom alla avsnitt.
När huvudet är dumt får kroppen lida men i bland så blir man lidande fast man inte gjort något. Hoppas ditt "ryggskott" inte blir mer.
Vilket fint vattenfall ni har! Det är så roligt att upptäcka allt som växer och fåglar som håller på att stila för att charma en mö. Sädersärlan blev uppvaktad i dag och hon slängde en blick över axeln och såg när han flög i väg. Hon knickte på nacken och så skuttade hon i väg. Ett par blåmesar håller på att kolla in vår nya holk i eken. I dag har jag och Mattias sått en "sommaräng" i en stor kruka. Hoppas det tar sig. Även rensat ut en full bananlåda med kläder som skall skänkas så lite nytta har det bilvit i dag. Må så gott och hoppas du får sova gott i natt utan värk. Kramis Mamma Mia