Mycket givande dag!

I går, tisdag, hade jag en väldigt givande dag!
Först tog jag bussen in till Stockholm Central och därifrån tåget mot Herrljunga.
Alltså, jag gillar att åka tåg... är så skönt att sitta där, se landskapet susa förbi utanför...
 
 
I Herrljunga blev det paus, i väntan på tåget mot Borås...och jag passade på att ta lite bilder:
 
 
Ja, som gammal konduktör så kunde jag ju inte låta bli att ta lite kort på bangården...solen sprack fram igenom molnen och jag satt där på perrongen och mådde riktigt bra :)
 
Sedan blev det alltså tåg till Borås. Där blev jag upphämtad av bilhandlaren och vi åkte en sväng med bilen...ja, DEN bilen - den med "samma" reg-nr som min !!! Den var precis som min! :) Så visst blev det affär! (ja jag hade nog redan bestämt mig då jag åkte, men man VET ju aldrig...är ju inte alltid som annonsen överrensstämmer med verkligheten) Bilder på bilen kommer i ett senare inlägg - lovar!!!
 
Och eftersom jag nu var i BORÅS så var jag ju bara tvungen att få träffa min kära kära bloggvän, som faktiskt bor i krokarna! Väldigt spännande, jag har aldrig träffat någon bloggvän tidigare, så nu är den oskulden tagen ... ;)
 
Vi träffades utanför CLAS OHLSON (Ja, jag var ju tvungen att göra ett studiebesök ;) ) och sedan gick vi och fikade inne i Knalleland. Och det var bara precis så bra som jag trodde att det skulle vara! Så himla trevligt att tiden bara flög förbi, och fastän jag hade kunnat sitta där i timmar och prata vidare insåg jag plötsligt att nu MÅSTE jag åka om jag ska hinna hem. Men innan vi skildes åt var vi ju TVUNGNA att ta ett foto - så att ni får se att vi faktiskt FINNS - PÅ RIKTIGT !!! :) 
 
Tack snälla Nett för den mysiga stunden!
 
 
Och vill ni läsa hennes blogg så är adressen:
 
Kika in och lämna ett avtryck vet jag! 
 
När vi skiljts åt och jag satte mig i bilen insåg jag att jag hade INGEN ANING om var jag skulle åka ??? Höger eller vänster, ole dole doff...
"Mot Jönköping" javisst, men vilket håll var det åt då??? Som tur är så finns ju navigatorn i mobilen, så jag slog på den och lyckades ta mig ut på rätt väg :) 
 
Resan hem var väldigt dryg, tog nästan 6 timmar, så bilen och jag hann i alla fall bekanta oss med varandra. Tyvärr var natten inte lika rolig. Har nästan inte sovit någonting, pgr av värk i både nacken och ryggen, så det där med att jobba idag var bara att GLÖMMA :( :( :(
 
Jaja, jag kommer igen i morgon!
 
kram kram
#1 - - Nett:

Tack själv, det var super trevligt och visst gick tiden så fort alldeles för fort. Hade kunnat lätt spenderat mer tid med dig. Nu har jag snott med mig bilden här med ;)

Jag kom på det efteråt att jag hade ju kunnat följa med dig till bilen och sett pärlan som fick dig att komma ner till Borås.

Kram

#2 - - Mamma Mia:

Lycka till med bilen! Jag har fått en lite Micra som jag kört i en vecka nu och jag älskar den. En liten "handikapp bil" som tar mig ner för backen till jobbet på 2 minuter:-)
Skall till läkaren nu. I går hade jag värsta huvudvärkanfallet med kräkningar. Andra gången på en månad. Lite orolig blir jag. Sjukgymnasten säger att min artros i ryggen liknar en 80 årings artros. Kul! Inte undra på att jag har kramp u benen:-) En förskjutning i ryggen på 3 mm ger visst besvär. MEN solen skiner och det känns härligt att se solen.
Sköt om dig i dag. Kramis Mamma Mia

#3 - - Anonym:

Kikar in via "en kopp kaffe"=) Hoppas värken går över fort. Hoppas ni får ses igen och hoppas du får en härlig påsk=)

#4 - - Mamma Mia:

Vårdcentralsläkaren blev visst rädd och skickade en remiss till akuten om hjärnröntgen. Han ville utesluta det värsta. Blev själv lite rädd. Maken körde mig till akuten och jag blev snabbt omhändetagen av en sköterska. Maken undrade vad jag tog vägen när han parkerat bilen och kom tillbaka in i väntrummet. Det värsta uteslöts av läkaren och det tyder på migrän atacker vilket känns skönt att höra.
Fick citodon så länge och får utredas vidare av vårdcentralläkare för rätt medicinering. Tack och lov för snabbvård när dem misstänker hjärnblödning. Nu skall jag ta det lugnt i helgen och vi skall fira makens 50 årsdag väldigt stillsamt. Eftersom jag fyller på söndag så skulle jag bli firad på jobbet så jag fick åka dit och hämta en blomma och masssssor av värmeljus och ljus av mina kollegor. Gott att ha kollegor som oxå bryr sig om mig när jag nu blev sjuk och fick många goa krya på mig kramar! Må så gott njut av påsken. Hoppas du får en värkfri Påsk!!!
Kramis Mamma Mia

#5 - - Veiken:

Härligt! Jag kommer hit från Nett, som jag har följt länge. Nätet och bloggvärlden är fantastiskt! :)

#6 - - Nett:

Ja nästa gång, för det lär det bli.. Då får vi allt se till att det blir ett längre besök. :) Glad påsk till dig och familjen. Kram