GLAD PÅSK!

I dag är det PÅSKAFTON och den startade med att dottern A hade så mycket nässelutslag att vi ringde och fick en tid hos husläkarjouren. 
 
Väl där fick vi träffa en Dr som faktiskt KUNDE en hel del om nässelutslag och han sa direkt att det oftast INTE beror på någon allergi, utan att histaminet i kroppen får för sig att det ska försvara kroppen mot ett virus, som om DET är en allergi...Så nu ska hon äta antihistaminer och vi fick även Tavegyl (Som jag TJATADE om förra omgången men inte fick utskrivet) så hon kan sova gott på kvällen. 
 
På apoteket köpte jag mig även en nackkrage, för att min nacke ska få lite vila. Ja, jag vet att man inte ska ha den för mycket, för då blir man bara stel, men jag måste få VILA någongång emellanåt...det bara ÄR så.
 
Hem och började fixa med påskmiddagen: helgskinka, rökt lax, bruschetta med ägg o räkröra, avocado och mangosallad, marinerad fläskytterfile, ruccolasill, och ägghalvor med majonäs/räkor/kaviar. MUMS! 
 
 
...och så PÅSKMUST - SÅ KLART !!! :)
 
Vi åt och åt... ja, tänk det blir ju lätt så då man har så mycket gott på bordet...och efter det fick "barnen" leta efter sina påskägg utomhus (de blir nog aldrig för gamla för det verkar det som)
 
Hoppas ni har en mysig påskafton!
 
kramiz
#1 - - JUNITJEJ:

Vad bra att ni fick prata med rätt personal!

Maten ser väldigt god ut!

#2 - - Nett:

Mumma då så gott det där såg ut att vara. Gott att samlas runt matbordet vid högtider. Vad bra att ni träffade rätt läkare, det är ju f*n själv att man skall behöva tjata och stå på sig då man träffar fel läkare. Kram

#3 - - Linda:

Åh tack fina du <3 glad påsk på dig och familjen.
Jag går alltid upp i vikt när jag mår dåligt då jag tröstäter så att jag har lyckats så här bra är ett under och även en räddning. Har varit skönt att fokusera på detta så att man inte blir galen.

Ja herre jösses vilken upplevelse det var :)

Men vad kul, grattis till nya bilen och att du har blivit av med bloggträffs oskulden :)

Som jag har saknat dig <3

#4 - - JUNITJEJ:

Svar: Vad bra att din bror bor i Götet, för då finns det ju en anledning att åka hit då och då.

#5 - - JD:

åå mums med påskmat! :)

tack för den peppande kommentaren!