Dagen idag...

Började med att jag jobbade 06.30-10 och mellan 8-10 hade vi ATP. Trevligt. Något som också var väldigt trevligt var att vi fick vårt årsschema, så nu vet jag precis vad jag gör ett helt år framöver, och jag tycker att jag fick väldigt BRA tider. Börjar 8.00 nästan varje dag och slutar 15,16 eller 17, ledig varannan onsdag, varannan fredag och varannan helg. Låter kanske lite "krångligt" för er, men för mig är det solkart! :)
 
Efter jobbet var det dags för tandläkaren *HU!* Han borrade upp tanden och la i en provisorisk lagning. Den 24/4 ska vi göra resten... Jag fick rejält med bedövning och då det ju är en framtand så blev jag bedövad upp till näsroten, på vänster halva. Kändes rätt skumt, men jag kände absolut ingenting av det han gjorde. 
 
Nu har bedövningen släppt sedan några timmar och jag har ont av att de varit in och rotat i den, men det känns redan SÅ mycket bättre! Jag har ju gått till Bengt i över 10 år nu, och han är så himla bra ! Det har ju också blivit så att vi "Lärt känna" varandra rätt så bra genom åren och idag sa han: "Ja du Jenny, om det finns minsta risk för en komplikation, då får du ju den, det är rätt så konstigt faktiskt, hur utsatt du är ..." och han har ju rätt. Jag är den där "1 på miljonen" hela tiden... :( Men idag har jag ju lärt mig att leva med det och förväntar mig inget annat heller :) 
 
krameli