2

Allt är påskharens fel !!!

Ja, vem ska jag annars skylla på att jag tryckte i mig godiset som liksom blev över, då påskäggen var fyllda till bredden???
Nej, skäms på sig påskharen - lämna aldrig mera överblivet godis här hemma !!!
 
 
5

GLAD PÅSK!

I dag är det PÅSKAFTON och den startade med att dottern A hade så mycket nässelutslag att vi ringde och fick en tid hos husläkarjouren. 
 
Väl där fick vi träffa en Dr som faktiskt KUNDE en hel del om nässelutslag och han sa direkt att det oftast INTE beror på någon allergi, utan att histaminet i kroppen får för sig att det ska försvara kroppen mot ett virus, som om DET är en allergi...Så nu ska hon äta antihistaminer och vi fick även Tavegyl (Som jag TJATADE om förra omgången men inte fick utskrivet) så hon kan sova gott på kvällen. 
 
På apoteket köpte jag mig även en nackkrage, för att min nacke ska få lite vila. Ja, jag vet att man inte ska ha den för mycket, för då blir man bara stel, men jag måste få VILA någongång emellanåt...det bara ÄR så.
 
Hem och började fixa med påskmiddagen: helgskinka, rökt lax, bruschetta med ägg o räkröra, avocado och mangosallad, marinerad fläskytterfile, ruccolasill, och ägghalvor med majonäs/räkor/kaviar. MUMS! 
 
 
...och så PÅSKMUST - SÅ KLART !!! :)
 
Vi åt och åt... ja, tänk det blir ju lätt så då man har så mycket gott på bordet...och efter det fick "barnen" leta efter sina påskägg utomhus (de blir nog aldrig för gamla för det verkar det som)
 
Hoppas ni har en mysig påskafton!
 
kramiz
1

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag?

...NEJ det är ingen vanlig dag - för det är mannens födelsedag - HURRA, HURRA, HURRAAAAAAA!!!!
 
Ja, han fick faktiskt frukost på sängen innan jag åkte mot jobbet.
Påskhandlaade lite innan, samt köpte hans presenter.
 
Sedan jobbade jag 13-16.15. Helt ok!
 
Väl hemma blev det middag och sedan kom svärföräldrarna för att fira sin son och han fick sina paket av oss:
ett par pyjamasbyxor och en morgonrock :)
 
Men: jag mår ju inte så himla bra...och det är nästan så jag SKÄMS över att berätta att vi ENDAST hade KÖPTA kakor .... *gaaahhh* Jag som brukar fixa 7 sorters kakor + tårta på födelsedagarna vi firar, men i år har det bara inte funkat... Tyvärr! :(
 
Jaja, det blev ett firande i alla fall, och just nu tittar jag på Let´s Dance - härligt att det är tillbaka!
 
krameli

Liknande inlägg